Χριστίνα Μπόμπα: Το πρόβλημα γονιμότητας που την οδήγησε στην εξωσωματική

Σε τρεις μήνες θα γίνει μανούλα η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης από το Happy Day

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα γονιμότητας που αντιμετώπισε και την εξωσωματική που έκανε για να μείνει έγκυος.

Χριστίνα Μπόμπα: Η εξομολόγηση για την εξωσωματική γονιμοποίηση

Καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» που θα δούμε το βράδυ της Τετάρτης, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μίλησε ανοιχτά για το πώς έφτασε σήμερα, έξι μηνών έγκυος, να περιμένει τα δυο της κοριτσάκια!

Στο απόσπασμα από την εκπομπή που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day, αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να κάνει εξωσωματική προκειμένου να μείνει έγκυος.

«Ο Σάκης, να σου πω την αλήθεια, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα "δεν πειράζει, την επόμενη”… Είχε κι αυτός το άγχος του, αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του, για να στηρίξει εμένα ψυχολογικά. Οπότε, κάποια στιγμή στην πρώτη καραντίνα του λέω: "Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο κι ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε ένα γιατρό γονιμότητας”. Οπότε μιλούσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε», εξομολογήθηκε η Χριστίνα.

Χριστίνα Μπόμπα: Eτοιμάζει το παιδικό δωμάτιο των δίδυμων κοριτσιών της

Ελεονώρα Μελέτη Χριστίνα Μπόμπα

Ελεονώρα Μελέτη και Χριστίνα Μπόμπα στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα»

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: «Τσουγκρίζουν» τις κοιλίτσες τους!

Το πρόβλημα γονιμότητας που αντιμετώπισε

Όσον αφορά στο πρόβλημα γονιμότητας που αντιμετώπισε. «Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους, που μειώνει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά, απλά είναι μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο. Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για πολύ καιρό ακόμα, αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα. Κι ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή!», ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top