Συγκλονίζει η Βασιλική Μιλλούση: «Στις 9,5 εβδομάδες έχασα το μωράκι»

Η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής αποκάλυψε πως έχει βιώσει αποβολή

Βόλτα στη Γλυφάδα για το ερωτευμένο ζευγάρι και τις δυο κόρες του

Η Βασιλική Μιλλούση μετά από πολλά χρόνια στον αθλητισμό, τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στην μητρότητα. 

Η καταξιωμένη πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής μοιράζεται συχνά στιγμές από την οικογενειακή της ζωή στα social media, ενώ απολαμβάνει πολύ τη ζωή με τις δύο κόρες της. 

Σήμερα, η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη σε μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ. 
Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισα στο ταξίδι της προς την μητρότητα, καθώς όπως αποκάλυψε έχει βιώσει μία αποβολή. 

Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει το σώμα της 5 μήνες μετά τη γέννα

«Eίναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη αυτή. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στις 9.5 εβδομάδες έχασα το μωράκι. Ήταν παλινδρομική κύηση. Ήταν κάτι που μας σόκαρε γιατί τότε δε γνώριζα ότι ήταν τόσο συχνό φαινόμενο. Αγχώθηκα και φοβόμουν ότι δε θα ξαναμείνω έγκυος» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρωταθλήτρια ενόργανης. 

Βασιλική Μιλλούση: «Τον μήνα πριν γεννήσω τον πέρασα στο νοσοκομείο»

Ωστόσο, η Βασιλική Μιλλούση αντιμετώπισε προβλήματα και στην τελευταία της εγκυμοσύνη, με αποτέλεσμα να γεννήσει πρόωρα: «Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω δυο παιδιά που συνεργάζονται, δυο ήσυχα παιδιά. Τρόμαξα όταν έμαθα ότι θα γίνω μαμά ξανά μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα γιατί δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα… Δυσκολεύτηκα και αρκετά… Γύρω στον έβδομο μήνα ξεκίνησα να κάνω πρόωρες συσπάσεις και μου απαγόρευσαν να σηκώνω την μεγάλη μου κόρη, την Σοφία. Αυτό ήταν ότι δυσκολότερο με αποτέλεσμα τον μήνα πριν γεννήσω να τον περάσω στο νοσοκομείο. Δεν έβλεπα το παιδί μου γιατί ήταν και ο κορωνοϊός». 

Μιλλούση: Ανήμερα των γενεθλιών της έδειξε το πρόσωπο της μικρής κόρης της

Βασιλική Μιλλούση: «Ο Λευτέρης είναι πολύ καλός μπαμπάς»

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον άντρα της, Λευτέρη Πετρούνια: 

«Ο Λευτέρης είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς. Κάνει τα πάντα. Περνάει όμως ένα διάστημα πολύ δύσκολο γιατί προετοιμάζεται για τους αγώνες, ο κόσμος περιμένει από αυτόν, τον έχει συνδυάσει ότι είναι ο Λευτέρης με τα χρυσά. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βάρος. Δούλεψα πάρα πολύ με τον εαυτό μου για να μπορέσω να διαχειριστώ τις δικές μου ήττες με τις επιτυχίες του Λευτέρη και με έκανε καλύτερο άνθρωπο αυτό» είπε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top