Ντορέττα Παπαδημητρίου: «H αδελφή μου έκανε μόνη της το μωρό»

Η ηθοποιός φανερά συγκινημένη στο Πρωινό, όπου πήγε καλεσμένη

Μία εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την αγαπημένη της αδελφή.

Η ηθοποιός φανερά συγκινημένη, καλεσμένη στο Πρωινό, αποκάλυψε ότι η αδελφή της αποφάσισε να κάνει παιδί μόνη της και να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι!

Ντορέττα Παπαδημητρίου με την αδελφή της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την αδερφή της, Έλενα, λίγο πριν γεννήσει
 

Η νέα φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τη νεογέννητη ανιψιά της

«Έχω ανιψάκι! Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου. Της αδερφής μου το παιδάκι, είναι κοριτσάκι. Είναι μια τρέλα, είναι ένα καταπληκτικό μωρό. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο την αγαπάω, είμαι η πιο ευτυχισμένη θεία! Τα κοριτσάκια έχουν άλλη γλύκα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για την αδερφή μου, γιατί το ήθελε πάρα πολύ.

Η αδερφή μου είναι μεγαλύτερη, το ήθελε πολύ και το προσπαθούσε καιρό. Όλα πήγαν καλά και πλέον έχουμε ένα κοριτσάκι στην οικογένεια. Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της, δεν είναι παντρεμένη το έκανε μόνη της. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαι περήφανη για την αδερφή μου, είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα.

Προσπαθούσε τρία χρόνια, είναι μια εξαιρετικά επώδυνη διαδικασία, οπότε όταν τελικά συνέβη… συγκινούμαι πραγματικά που το λέω. Την αγαπώ πολύ την αδερφή μου, ήταν θεόσταλτο. Πήγαμε και στην Τήνο να δούμε τον Θάνο Παράσχο. Και έγινε αμέσως. Ήταν μεγάλη η ευτυχία και η χαρά μας», είπε με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top