Σε πρώτη μετάδοση το νέο clip του πολυσυζητημένου Γιώργου Λιβάνη!

«Θέλω κι άλλα» λέγεται το νέο του τραγούδι

Ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου, με νέο τραγούδι που έχει τίτλο «Θέλω Κι Άλλα».

Μετά την μπαλάντα «Να Είσαι Ευτυχισμένη», που ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay και μετρά πάνω από 3,1 εκατομμύρια YouTube views, ο Γιώργος Λιβάνης θα μας ξεσηκώσει με ένα ρυθμικό single. Το «Θέλω Κι Άλλα» κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή 28 Μαΐου από την Panik Patinum.

Σε πρώτη μετάδοση προβλήθηκε το video clip του τραγουδιού στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Το clip γυρίστηκε στην Ύδρα.

Ο Γιώργος Λιβάνης τον τελευταίο καιρό έχει γίνει το talk of the town, κυρίως λόγω της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο και παίρνει μέρος στο Survivor. 

Η αντίδραση του Γιώργου Λιβάνη όταν ρωτήθηκε για τον Άγιο Δομίνικο

H παίκτρια βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από τον καλό της έχοντας μαζί της τον… πρώην, Σάκη Κατσούλη, ο οποίος τρέφει ξεκάθαρα αισθήματα για εκείνη και δείχνει να θέλει να τη διεκδικήσει και πάλι.

Ο ίδιος δεν έχει πάρει θέση για τα όσα ακούγονται και δείχνει προς τα έξω ότι αυτή η σχέση έχει τελειώσει οριστικά για εκείνον. Ασχολείται με τα επαγγελματικά του και κοιτάει μπροστά.
 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top