Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτά είναι τα μυστικά της μακροζωίας της!

Τρεις συνήθειες που τη βοήθησαν να φτάσει τα 95 έτη ζωής!

Δείτε στο βίντεο τι είπε η Μeghan Markle για τη γνωριμία της με τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αποτελεί το μακροβιέστερο άτομο στην βρετανική αυτοκρατορία που βρέθηκε στον θρόνο. Η 95χρονη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας έχει ορισμένα μυστικά που οδήγησαν στη μακροζωία της.  

Όπως είναι λογικό, η Βασίλισσα μεγάλωσε με πολύ αυστηρούς κανόνες που αφορούν το βασιλικό πρωτόκολλο. Οι υπεύθυνοι του παλατιού τις δίδαξαν τις εξής συνήθειες, τι οποίες εφαρμόζει καθημερινά: 

H πιο πρόσφατη εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ Β' / APimages

Κρατήστε το μυαλό σας ενεργό! 

Από το 1952 που πήρε τον ρόλο της ως Βασίλισσα, η Ελισάβετ έχει πολλά καθήκοντα και καθημερινές εργασίες. Κάθε μέρα, λαμβάνει ένα μεγάλο κόκκινο κουτί γεμάτο χαρτιά – κοινοβουλευτικές εκθέσεις, έγγραφα πληροφοριών και άλλα έγγραφα. Επίσης, δεν σταματά ποτέ να μαθαίνει και να αγκαλιάζει νέες ιδέες και εμπειρίες. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η σπάνια φωτογραφία με μαγιό σε εφηβική ηλικία

Αγνοήστε τις συμβουλές για το multitasking 

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορούν δεκάδες διαφορετικά tips για multitasking και έντονη παραγωγικότητα. Όμως, η Βασίλισσα Ελισάβετ κάνει κάτι αρκετά εναλλακτικό: αναλαμβάνει μία - μία τις υποχρεώσεις της, δίνοντας την πλήρη προσοχή της σε ένα πράγμα τη φορά! 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο παιδικός έρωτας με τον Φίλιππο και οι απιστίες

Οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ έχουν δείξει ότι το multitasking δεν λειτουργεί πραγματικά για τους περισσότερους ανθρώπους και η ολοκλήρωση μιας εργασίας κάθε φορά οδηγεί σε καλύτερο έλεγχο μνήμης και προσοχή. Επίσης, το Multitasking δημιουργεί πολύ άγχος! 

Δημιουργήστε μια ισχυρή αίσθηση σκοπού 

H Βασίλισσα Ελισάβετ από νεαρή ηλικία συνειδητοποίησε χάρη στον πατέρα της πως σε κάθε εργασία της πρέπει να έχει ισχυρή αίσθηση σκοπού. Γι’αυτό και έχει υπάρχει ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα φιλανθρωπίας, αφιερώνοντας χρήματα αλλά και χρόνο.  

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top