Βασίλισσα Ελισάβετ: Η σπάνια φωτογραφία με μαγιό σε εφηβική ηλικία

Το στιγμιότυπο από την επίσημη σελίδα του Παλατιού στο instagram!

Ακούστε απόσπασμα από την ομιλία της βασίλισσας Ελισάβετ στη Βουλή των Λόρδων

Στις 9 Απριλίου του 2021 και σε ηλικία 95 ετών η βασίλισσα Ελισάβετ βίωσε την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, πρίγκιπα Φίλιππου. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Η ίδια μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις της και πρόσφατα συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με τη βασιλική εταιρεία διάσωσης, έναν οργανισμό που προσφέρει εκπαίδευση για την ασφάλεια στο νερό και την πρόληψη πνιγμών.

Η βασιλική μονάρχης είχε λάβει τη συγκεκριμένη εκπαίδευση το 1941 σε ηλικία 14 ετών και είχε παρασημοφορηθεί. Μάλιστα όπως ενημερώθηκε στη διάρκεια αυτής, ήταν η πρώτη έφηφη που απέσπασε το εν λόγω παράσημο. 

Ο πρίγκιπας Κάρολος προπονείται για... βασιλιάς!

Στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η επίσημη σελίδα του Παλατιού στο instagram βλέπουμε τη βασίλισσα Ελισάβετ σε νεαρή ηλικία να κολυμπάει και πάνω στο μαγιό της να είναι ραμμένο το παράσημο. 

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πως ήμουν η πρώτη. Απλώς το έκανα, και χρειάστηκε μάλιστα να δουλέψω πολύ σκληρά γι’ αυτό. Ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα και ήμουν πολύ περήφανη που φορούσα παράσημο στο μαγιό μου. Πίστευα πως ήταν κάτι πολύ σπουδαίο», δήλωσε χαρακτηριστικά η βασίλισσα Ελισάβετ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ σε νεαρή ηλικία

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top