Χριστίνα Αλεξανιάν - Μηνάς Μελισσείδης: Σπάνια εμφάνιση για το ζευγάρι

Οι δυο της πήγαν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Full in love είναι τα τελευταία 2.5 χρόνια η Χριστίνα Αλεξανιάν! Η ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Μηνά Μελισσείδη.

Χ. Αλεξανιάν: Η μοιραία συνάντησή της με τη Μελίνα Μερκούρη

Η Χριστίνα Αλεξανιάν με ανοιξιάτικη εμφάνιση

Οι δυο τους ετοιμάζονταν να παντρευτούν, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού έβαλε φρένο στα σχέδιά τους.

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Θα παντρευτώ σύντομα, αλλά δε νομίζω να φορέσω νυφικό»

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

«Θα παντρευτούμε μέσα στο 2020. Δεν έχουμε κλείσει ημερομηνίες, δεν εχουμε αποφασίσει αν θα γίνει εδώ ή στο εξωτερικό. Θα ήθελα στο εξωτερικό και να είναι αντισυμβατικός ο γάμος μας, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει μέσα στο 2020, μόλις βρούμε τον κατάλληλο χρόνο από τον… μαραθώνιο των υποχρεώσεών μας», είχε δηλώσει σε συνέντευξη στην εφημερίδα Reallife, προσθέτοντας: «Θέλω να είμαι συνέχεια δίπλα του. Είναι ένα λατρεμένο πλάσμα. Πώς να χωρέσω όσα νιώθω για εκείνο σε λέξεις; Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αγαπώ πολύ! Είναι ο σύντροφός μου και πιστεύω πολύ στη συντροφικότητα».

Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί

Το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός το απαθανάτισε σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του.

Η βόλτα του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας

Χριστίνα και Μηνάς έκαναν μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Η ηθοποιός γι’ αυτή της την εμφάνιση επέλεξε ένα maxi φόρεμα με σχέδια, το οποίο συνδύασε με σακάκι και sneakers.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει με λόγια αγάπης για τον σύντροφό της

Από την άλλη πλευρά, ο Μηνάς casual ντύσιμο με ένα τζιν, πουκάμισο και σακάκι. Και οι δυο δεν αποχωρίστηκαν τις μάσκες τους για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top