Σάλμα Χάγιεκ - Κορωνοϊός: Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι, είπε στον γιατρό της

Η ηθοποιός δεν πίστευε πως μπορεί να βγει ζωντανή

Για τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό μίλησε η Σάλμα Χάγιεκ και συγκλόνισε, καθώς αποκάλυψε πως νόσησε πολύ βαριά και πως δεν πίστευε ότι θα καταφέρει να βγει ζωντανή από το νοσοκομείο.

Σάλμα Χάγιεκ Κορωνοϊός Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι είπε στον γιατρό της

Σάλμα Χάγιεκ - Κορωνοϊός: Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι, είπε στον γιατρό της/ Φωτογραφία αρχείου AP Images

Η 54χρονη ηθοποιός που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του Variety, εξομολογήθηκε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό σχετικά νωρίς στο ξέσπασμα της πανδημίας και αποφάσισε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το γεγονός ότι παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Σάλμα Χάγιεκ: «Χρειάστηκα οξυγόνο, δεν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο»

Η ίδια είπε ότι η κατάστασή της επιδεινώθηκε σε σημείο που χρειάστηκε οξυγόνο και πέρασε περίπου 7 εβδομάδες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της. «Ο γιατρός μου με παρακάλεσε να πάω στο νοσοκομείο, επειδή ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα και του είπα: ‘’Όχι ευχαριστώ. Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι’’» αποκάλυψε.

σαλμα σαγιεκ κορωνοϊός

Η Σάλμα Χάγιεκ αποκαλύπτει τη σχεδόν μοιραία μάχη της με τον κορωνοϊό/ Φωτογραφία αρχείου AP Images

Nα σημειώσουμε ότι η Σάλμα Χάγιεκ παίζει στη νέα ταινία «House of Gucci» στην οποία πρωταγωνιστεί η Lady Gaga και αναφέρεται στην ζωή μέσα στον οικογενειακό οίκο των Gucci.

Κορωνοϊός: Το ράπιντ τεστ της Σάλμα Χάγιεκ

Μπορεί η Χάγιεκ να μην είχε αποκαλύψει τη μάχη της με τον κορωνοϊό, τον περασμένο Νοέμβριο όμως, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου την είδαμε να κάνει rapid test από την μύτη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top