Alexander Rybak: Ο βιολιστής νικητής της Eurovision έγινε 35 ετών!

Ο Νορβηγός είχε κατακτήσει την Eurovision του 2009 με το «Fairytale»

Eurovision 2021: Άνοδος για Ελλάδα και Κύπρο στα στοιχήματα! - Βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Αν ήσουν ποτέ έστω και λίγο fan της Eurovision, σίγουρα θα θυμάσαι ακόμα το θρυλικό «Fairytale» του Alexander Rybak. Ναι, είναι ο χαριτωμένος τύπος που έπαιζε βιολί και τραγουδούσε για έναν χαμένο έρωτα. 

Eurovision 2021: Πρώτο πιθανό κρούσμα κορωνοϊού στον μουσικό διαγωνισμό

Το τραγούδι «Fairytale», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη ρωσική και νορβηγική παραδοσιακή μουσική το είχε γράψει ο ίδιος ο 23χρονος τότε Rybak και κατάφερε να κάνει ρεκόρ ψήφων συγκεντρώνοντας το εντυπωσιακό νούμερο των 387!

Μερικά χρόνια μετά, και συγκεκριμένα στη Eurovision το 2018 ο Alexander Rybak διαγωνίστηκε ξανά. Αυτή τη φορά με το τραγούδι «That’s how to write a song», με το οποίο κατέκτησε τη 15η θέση.

Eurovision 2021: Ολοκληρώθηκε η 2η πρόβα για την Ελλάδα και τη Stefania

Την Τετάρτη 12 Μαΐου, ο Alexander που δεν αποχωρίζεται λεπτό το βιολί του, είχε γενέθλια και θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Ιnstagram με τον προσωπικό του απολογισμό.

«Για τα γενέθλιά μου εύχομαι δύο πράγματα: Να σταματήσουμε να βλάπτουμε ο ένας τον άλλο (ξέρω πως ακούγεται αθώο αλλά εν έτει 2021 πόσο θα υποφέρουν οι άνθρωποι στη Μέση Ανατολή); Σε προσωπικό επίπεδο, εύχομαι όλοι εσείς να χρησιμοποιήσετε το νέο μου τραγούδι Magic για να φτιάξετε βιντεάκια στο Tik Tok και το Youtube. Σε αντίθεση με τον πόλεμο και το μίσος, κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει την ειρήνη και την αγάπη», έγραψε ο Rybak.

Εκείνο που μας σόκαρε είναι το γεγονός ότι ο 35χρονος μοιάζει ακόμα για 23 ετών! Όπως ακριβώς τον είχαμε γνωρίσει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top