Θοδωρής Μαραντίνης: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθε κι ένα πρόβλημα υγείας»

Τι είχε δηλώσει η Σίσσυ Χρηστίδου πριν από μερικούς μήνες

Δείτε στο βίντεο παλαιότερη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου που είχε μιλήσει για τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή

Μία προσωπική εξομολόγηση αλλά και μία αποκάλυψη έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Τετ α Τετ και τον Τάσο Τρύφωνος που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 19:10 στον Alpha Κύπρου!

Ο frontman των Onirama αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και ήταν κάτι που δεν γνώριζε κανείς:

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθαν όντως πολλά μαζί, γιατί ήρθε κι ένα πρόβλημα υγείας σημαντικό για μένα που με επηρέασε πάρα πολύ».

Για τους δυο γιους που έχει αποκτήσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Αυτή τη στιγμή, ως πατέρας, οτιδήποτε μπορεί να στενοχωρήσει, να ενοχλήσει ή να αφορά στα παιδιά μου είναι κάτι που μπορεί να με επηρεάσει και να με ρίξει συναισθηματικά. Δεν είναι κακό να πέφτεις κάποια στιγμή, θεωρείς ότι είναι κάτι ίσως και απαραίτητο. Νιώθω ότι αρχίζω και πατάω καλύτερα στα πόδια μου και βάζω άλλους στόχους και προτεραιότητες: τα παιδιά μου, την υγεία μου πλέον… Υπάρχουν στιγμές που επιλέγω τη μοναξιά μου συνειδητά και τη χρειάζομαι. Με τρομάζουν οι στιγμές που δε θα την επιλέξω και θα είναι εκεί».

Ο τραγουδιστής έχει πάρει διαζύγιο μετά από 13 χρόνια σχέσης με τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί της. 
Το πρώην ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του το Πάσχα του 2019 και είχε «σκάσει» σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία αφού θεωρούταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. 

Η αινιγματική δήλωση της Σίσσυς Χρηστίδου 

Τους τελευταίους μήνες η Σίσσυ απέχει αρκετά από τα social media της – αφού κάνει ελάχιστες αναρτήσεις σε σχέση με το παρελθόν – αλλά και από το κανάλι στο YouTube.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή»

Μάλιστα, πριν από δυο μήνες η παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί πως κάποιο πολύ δικό της άτομο αντιμετωπίζει μία δύσκολη συνθήκη όσον αφορά στην υγεία του και η ίδια θέλησε να βρίσκεται δίπλα του και να δίνει το 100% της ενέργειάς της.

«Είναι λίγο δύσκολη η φάση, Αυτό θα σας πω. Είναι κάποια ζητήματα, κάποια θεματάκια, πολύ προσωπικά. Που δεν αφορούν εμένα, αλλά ανθρώπους πολύ δικούς μου που αγαπώ πάρα πολύ και έχουν να κάνουν με θέματα υγείας, οπότε όπως καταλαβαίνετε είμαι αρκετά επικεντρωμένη εκεί κι έχω δώσει αρκετά μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς μου αλλά κατά τα άλλα όλα θα πάνε καλά», είχε πει η Σίσσυ Χρηστίδου χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται για τον Θοδωρή Μαραντίνη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top