Σίσσυ Χρηστίδου: «Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή»

Η παρουσιάστρια εξομολογείται ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το διαζύγιό της

Δυο χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 13 χρόνια σχέσης και 9 γάμου! Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά μίλησε τόσο ανοιχτά για το διαζύγιό της με τον τραγουδιστή, στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου στο Youtube. 

«Δυο χρόνια μετά είμαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει πλήρως και είμαι μια χαρά… Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Όσο για το πως είναι σήμερα η ζωή της απάντησε: «Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών, αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα που με βοηθά να το αντιμετωπίσω».

Χρηστίδου σε Μαραντίνη: «Αυτό είναι αρκετό για πάντα να σ’ ευχαριστώ»

Το lovestory του πρώην ζευγαριού

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε και αντάλλαξε τις πρώτες του ματιές στην Χαλκιδική (σε συναυλία) το καλοκαίρι του 2004. Μετά από τη συναυλία κοινοί τους φίλοι αποφασίζουν να συνεχίσουν το βράδυ τους στην παραλία. Η παρέα ήταν μεγάλη κι έτσι οι δυο τους δε βρήκαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, με αποτέλεσμα να χωριστούν με μόνη ανάμνηση, ο ένας το βλέμμα του άλλου. 

«Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2004 από μια συναυλία στη Χαλκιδική» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο In Style η Σίσσυ για τη γνωριμία της με τον Θοδωρή.

«Είχαμε περάσει τέλεια, μεγάλη παρέα, μετά καθίσαμε στην παραλία που ήταν πολύ ατμοσφαιρικά, και ο τρόπος που έγινε ήταν μαγικός. Κολλητοί δεν ήμασταν ποτέ, αλλά δεν υπήρχε και κάτι να παίζει στον αέρα. Το timing μας έφερε κοντά. Χαθήκαμε για λίγο, χώρισα κι εγώ από μια σχέση. Δεν έπρεπε να γνωριστούμε από την αρχή. Είχαμε ήδη πολλές εμπειρίες μαζί, είχαμε μοιραστεί πράγματα οπότε ήρθε και έδεσε. Από την πρώτη στιγμή που γίναμε ζευγάρι έλεγα «μα τι κάναμε τόσο καιρό;».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στο People: «Με τη Σίσσυ γνωριζόμαστε πριν γίνουμε ζευγάρι και την κατάλληλη στιγμή που και οι δυο είχαμε τη δυνατότητα να πάμε την σχέση μας σε ένα επόμενο επίπεδο, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Ουσιαστικά το φλερτ μεταξύ μας πάντα υπήρχε, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκδηλωθεί».

Στη συνέχεια λοιπόν της γνωριμίας και του φλέρτ, στο διάστημα των τεσσάρων ετών, άρχισαν οι κοινές εμφανίσεις μέχρι όπου το χαρμόσυνο νέο δεν άργησε να έρθει! 

Ο γάμος στη Χαλκιδική 

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγκυος στο πρώτο της παιδί. Και το όνομα αυτού, Φίλιππος Ραφαήλ. Έναν χρόνο μετά την γέννηση του γιου τους γίνεται και ο γάμος τους στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής στις 16 Αυγούστου του 2009.  «Και ποιο όνειρο να φτάσει, εκεί που φτάσαμε εμείς και πόσο αξίζει κάτι αν δεν το μοιραστείς» έλεγε το προσκλητήριο γάμου της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη.

Τον Αύγουστο του 2013 έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία τους, ο Μιχαήλ Άγγελος!

Εκείνη είναι πάντα στο πλευρό του, σε όλες του σχεδόν τις συναυλίες και τις πρεμιέρες. Εκείνος το ίδιο. Πάντα ήταν δίπλα της και μάλιστα τον Οκτώβριο του 2018 την είχε υπερασπιστεί δημόσια, όταν ο Δημήτρης Παπανώτας είχε σχολιάσει αρνητικά τα παραπάνω κιλά της Σίσσυς.

Ο τραγουδιστής είχε γράψει τα εξής στο Instagram: «Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτη 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία. Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας. Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!»

Η πιο δύσκολη στιγμή της σχέσης τους

Τον Οκτώβριο του 2016 η Σίσσυ είχε μείνει για τρίτη φορά έγκυος και τελικά έχασε το μωράκι της. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για την οικογένειά τους.

«Ήταν από εκείνες τις στιγμές της ζωής μας που φάνηκε πόσο ουσιαστική και δυνατή είναι η σχέση μας. Τόσο δύσκολες στιγμές συνήθως χωρίζουν ή ενώνουν ακόμα περισσότερο τα ζευγάρια. Εμάς το τραγικό αυτό γεγονός, όπως είναι η αποβολή, ναι, δημιούργησε ένταση και μεγάλη στενοχώρια, όμως ενωμένοι και κοιτάζοντας μπροστά με αισιοδοξία το ξεπεράσαμε», είχε πει, στο περιοδικό You Weekly και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, ο frontman των Onirama.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει πως, παρά την άτυχη έκβαση της εγκυμοσύνης, δεν φοβούνται και θέλουν να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδί, ενώ, σε ερώτηση για την δημόσια στήριξη που δείχνει ο ένας στον άλλον, απαντά πως «μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, σίγουρα υπάρχει κάτι πολύ ουσιαστικό και μια δυνατή αγάπη που μοιραία εκδηλώνεται σε κάθε κίνηση, με οποιονδήποτε τρόπο ή κουβέντα».

Η ανακοίνωση του χωρισμού τους μέσα από το Instagram

Ήταν Μεγάλη Πέμπτη του 2019 όταν έσκασε σαν "βόμβα" η ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού ότι χωρίζει! Ο Θοδωρής και η Σίσσυ επέλεξαν να γράψουν ένα κείμενο και να το ανεβάσουν στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώσουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολλή μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που έχουμε μοιραζόμαστε για τα δυο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μία νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας σε αυτή τη νέα της αρχή.

Θοδωρής & Σίσσυ»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top