Τόλης Βοσκόπουλος: Αναπνευστικά προβλήματα τον οδήγησαν στο νοσοκομείο

Ο 80χρονος τραγουδιστής πήρε εξιτήριο - Στο πλευρό του η Άντζελα Γκερέκου

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύτηκε ο τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας την περασμένη εβδομάδα.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής εισήχθη εσπευσμένα με προβλήματα στο αναπνευστικό, διότι ένιωσε μία έντονη δύσπνοια και είχε χαμηλό οξυγόνο. Στο πλευρό του ήταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου.

Άντζελα Γκερέκου - Τόλης Βοσκόπουλος - Μαρία Βοσκοπούλου

Άντζελα Γκερέκου - Τόλης Βοσκόπουλος - Μαρία Βοσκοπούλου: Η οικογένεια στην πρεμιέρα του τραγουδιστή τον Φεβρουάριο του 2020 στο Baraonda/ Φωτογραφία: NDP

Η κατάσταση της υγείας του 80χρονου «άρχοντα της νύχτας» θεωρήθηκε σοβαρή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του opinionleader.gr.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή επικοινώνησε με την οικογένεια του αγαπημένου καλλιτέχνη, η οποία επιβεβαίωσε την είδηση.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος υπεβλήθη και σε μοριακό τεστ για κορωνοϊο, το οποίο βγήκε αρνητικό. Του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια οι γιατροί έκριναν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Έτσι, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του μετά από αυτή την περιπέτεια. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top