Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά: «Δε θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου!»

Έξαλλη με τους διαδικτυακούς της φίλους είναι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή

Σε κλάματα ξέσπασε δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram η Κόνι Μεταξά το πρωί του Σαββάτου. Η νεαρή influencer και ηθοποιός που είναι κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά είχε ανεβάσει πριν κάποιες ώρες ένα βίντεο που παρακινούσε τους διαδικτυακούς της φίλους να σταματήσουν τις «κακές τροφές», όπως κάνει η ίδια για να είναι υγιής.

Γνωστή Ελληνίδα ανησυχεί καθημερινά ότι θα... πεθάνει!

Κάποιοι όμως, όπως φάνηκε, παρεξήγησαν τη συμβουλή της και της έκαναν report για να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός της στο Instagram.

ΚΌΝΙ ΜΕΤΑΞΑ ΚΛΑΜΑΤΑ INSTAGRAM

Κόνι Μεταξά: Η απάντηση σε follower που την κατηγόρησε για επίδειξη πλούτου

Έξαλλη τότε η Κόνι ανέβασε ξανά μερικά βιντεάκια στο εν λόγω μέσο και κλαίγοντας είπε: «Πριν μιλήσετε, ίσως δείτε όλο το βίντεο! Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report. Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο, και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Να μου στείλετε μήνυμα ή mail και θα σας στείλω το τηλέφωνό μου να με πάρετε να μιλήσουμε. Δε θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου! Δε θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top