Γιώργος Γερολυμάτος: Η κόρη μου είναι μικρότερη από τα εγγόνια μου!

«Πιστός δεν ήμουν μέχρι που παντρεύτηκα τη Μαίρη»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του. Αρκετές φορές έχει αναφερθεί στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα στην αδυναμία που είχε στο ωραίο φύλο.

Γιώργος Γερολυμάτος: ''Δε θέλω να πεθάνω στο πάλκο όπως ο Ζαμπέτας''


Ο ίδιος δεν έκρυψε και το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει άπιστος. «Πιστός δεν ήμουν μέχρι που παντρεύτηκα τη Μαίρη. Ήμουν άπιστος. Όταν ήταν φιλενάδα μου η Μαίρη, βεβαίως, είχα απιστήσει. Ήταν στοιχείο του χαρακτήρα μου, δεν μπορούσα να μην είμαι άπιστος. Δεν γινόταν. Το κατάλαβε, σηκώθηκε και έφυγε και τότε κατάλαβα την αξία της. Είπα πως θα γίνω καλό παιδί και έγινα καλό παιδί», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Ο Γιώργος Γερολυμάτος με τη σύζυγό του και την κόρη τους

Ο Γιώργος Γερολυμάτος με τη σύζυγό του και την κόρη τους

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας δύο φορές. Την πρώτη σε ηλικία 18 ετών όπου και απέκτησε έναν γιο, ενώ  μέχρι και σήμερα είναι παντρεμένος με τη Μαίρη Βλασιάδου.

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρη τους Ηλαϊάνα που σήμερα είναι 13 ετών. «Η κόρη μου είναι 13 χρονών ενώ τα εγγόνια μου είναι 15. Είναι περίεργη η σχέση γιατί ξαφνικά είναι και θεία, αλλά έχει χιούμορ η ιστορία αυτή και είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που μου συμβαίνει», ανέφερε ο Γιώργος Γερολυμάτος με ένα πλατύ χαμόγελο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top