Η εξομολόγηση του Νίκου Αναδιώτη: «Από θαύμα έζησα»

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νίκου Αναδιώτη στο «Πάμε Δανάη!»

Είναι ένας από τους αγαπημένους των γυναικών εδώ κι αρκετά χρόνια, ωστόσο εκείνος έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Βασιλική Σταματοπούλου, αλλά και τον Θεό

Ο Νίκος Αναδιώτης δήλωσε ότι κοινώνησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή του μεταξύ Αιγίου κι Αθήνας, για τη συμμετοχή του στη σειρά «8 Λέξεις», αλλά και για τη βαθιά πίστη που έχει στον Θεό.

Νίκος Αναδιώτης Βασιλική Σταματοπούλου

Ο Νίκος Αναδιώτης και η Βασιλική Σταματοπούλου σε παλιότερη νυχτερινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Περνώντας τα χρόνια και προσπαθώντας να μου αποκαλυφθεί ο Θεός, συμπέρανα ότι σου χαρίζεται αυτό το πράγμα κάποια στιγμή της ζωής σου. Επειδή βιώνεις εμπειρίες είναι δύσκολο να τις μεταδώσεις στους άλλους. Είναι πολύ προσωπική εμπειρία. Δεν μπορώ να πω το τι συντέλεσε σε αυτό. Δεν είχα πίεση από το σπίτι. Αυτό το ταξίδι δεν έχει τελειωμό κι όσο το ψάχνεις, τόσο ανακαλύπτεις την τελειότητά του, κι επειδή το τέλειο δεν μπορείς να το φτάσεις, δε σε αφήνει να πεις ότι ως εδώ είναι, δεν υπάρχουν όρια», είπε αρχικά.

«Όλοι οι άνθρωποι βιώνουν το θαύμα, απλά ίσως δεν είναι σε θέση να το αντιληφθούν. Έχω καταστρέψει τρία αυτοκίνητα σε τροχαίο. Δεν ήταν αυτό το κουδουνάκι που με έκανε να στραφώ εκεί. Όταν παίρνεις τούμπες με αυτοκίνητο και βγαίνεις με γρατζουνιές, καταλαβαίνεις ότι ζεις από θαύμα. Νομίζω ότι ο εσωτερικός μας κόσμος μας κάνει να ψάξουμε κάπου να αναπαυθούμε», πρόσθεσε.

Νίκος Αναδιώτης: Για ποιον λόγο ζει χωριστά από τη σύζυγό του;

«Δε θέλω να πιέσω τα παιδιά μου στο θέμα της θρησκείας. Θέλω με το παράδειγμά μου να το γνωρίσουν αυτό, ώστε να κάνουν την πορεία τους και να ξέρουν ποιο είναι το λιμάνι. Μόνο την εμπειρία στην πίστη μπορώ να αφήσω ως παρακαταθήκη στα παιδιά μου. Δεν θα πιάσω τους γιους μου να τους μιλήσω από μόνος μου, μόνο αν με ρωτήσουν», συμπλήρωσε ο Νίκος Αναδιώτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top