Νίκος Αναδιώτης: Για ποιον λόγο ζει χωριστά από τη σύζυγό του;

Οι αλλαγές στη ζωή του μοντέλου - ηθοποιού

Φαίνεται πως ο Νίκος Αναδιώτης είναι υπέρ των αλλαγών! Γιατί το λέμε αυτό;  Το μοντέλο, παρουσιαστής και ηθοποιός αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και στον επιχειρηματικό τομέα ανοίγοντας ένα μαγαζί εστίασης στο κέντρο της Αθήνας.

Βέβαια, η σύζυγός του μαζί με τα παιδιά τους μετακόμισε στο Αίγιο. Γι’ αυτή την αλλαγή στη ζωή του μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YouWeekly.


«Η οικογένειά μου τον περισσότερο χρόνο μένει στο Αίγιο, επειδή εκεί πάει σχολείο ο μεγάλος μου γιος. Γενικά προσπαθούμε να υπάρχει μία ισορροπία. Για τις γιορτές θα ανέβουν όλοι μαζί στην Αθήνα».

Το σημαντικότερο πράγμα για εκείνον στη ζωή είναι η οικογένειά του. Μάλιστα, κάθε φορά που πηγαίνει στο Αίγιο πέφτει στην αγκαλιά των παιδιών του πριν προλάβουν να πέσουν εκείνα στη δική του.

Άραγε νιώθει ενοχές επειδή λείπει; Ο Νίκος Αναδιώτης ξεκαθαρίζει πως κάτι  τέτοιο δεν συμβαίνει επειδή δεν είναι ενοχικός. «Στόχος μου είναι το καλό της οικογένειάς μου. Αν «έσκαβα» βαθιά μέσα μου και έβλεπα ότι είχα επίκεντρο τον εαυτό μου τότε θα είχα».
Κλείνοντας, δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην τηλεόραση αν του έκαναν μία ενδιαφέρουσα πρόταση για να παίξει σε κάποιο σήριαλ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top