Δημήτρης Σκουλός: Έτσι έμαθε για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM

Τι είπε για την επικοινωνία με τη Βίκυ Καγιά

Έγινε γνωστό πριν από λίγες εβδομάδες πως η Βίκυ Καγιά δε θα βρίσκεται στον 4ο κύκλο του GNTM.

Συγκεκριμένα, το Star μέσω μιας ανακοίνωσης που εξέδωσε ανέφερε πως τη νέα σεζόν δε θα τη δούμε στη θέση της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού διαγωνισμού ομορφιάς.

Η Βίκυ Καγιά δε θα απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού θα συνεχίσει να παρουσιάζει το «Shopping Star», ενώ θα βρίσκεται και στο τιμόνι του «Dancing With The Stars».

Βίκυ Καγιά: Η βασίλισσα του GNTM αναλαμβάνει το Dancing With The Stars

Γιώργος Καράβας: Το σχόλιο για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM

O Δημήτρης Σκουλός που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού διαγωνισμού ομορφιάς, σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

«Ξεκινάμε κανονικά το GNTM, τα γυρίσματα θα αρχίσουν στα τέλη του Μάη. Έχουμε ρεκόρ συμμετοχών και για αγόρια και για κορίτσια. Εγώ δεν ήξερα για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά. Το έμαθα από το κανάλι. Φαντάζομαι ότι θα το είχαν συζητήσει με τη Βίκυ λίγες μέρες πριν. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί η Βίκυ είναι κορίτσι GNTM. Είναι σχεδόν αναντικατάστατη. Επειδή ξέρω όμως το team πίσω από τις κάμερες, ξέρω ότι θα βρουν την καλύτερη δυνατή λύση και ίσως να γίνουν ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες. Ξέρω ότι ψάχνουν για αντικαταστάτρια», είπε στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Ο διάσημος φωτογράφος αποκάλυψε on camera ότι επικοινώνησε με τη Βίκυ Καγιά: «Μίλησα με τη Βίκυ μέσω μηνύματος. Μου είπε πολύ τρυφερά ότι “είναι δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ”. Της είπα ότι “ελπίζω να μην χρειαστεί γιατί είχα δίπλα μου την καλύτερη δασκάλα”. Ξέρουμε ότι είναι η Βίκυ. Εγώ την καταλαβαίνω, όμως, γιατί έχει ένα πρόγραμμα καθημερινό, μετά έπεφταν τα γυρίσματα για το GNTM και έχει και δυο παιδιά. Έρχεται και το Dancing with the Stars. Μετά δε θα είχε χρόνο να πάει σπίτι της, θα κοιμόταν σε ένα στούντιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top