Κιμ Καρντάσιαν: Ευχαρίστησε τον Τζο Μπάιντεν για τη γενοκτονία των Αρμενίων

Δείτε την ανάρτηση της διάσημης τηλεπερσόνας για τον Αμερικανό Πρόεδρο

Δείτε βίντεο για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από το δελτίο του Star

Σε μία απόφαση που θα μείνει στην ιστορία προχώρησε το Σάββατο ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο οποίος αναγνώρισε τη σφαγή Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1915 ως γενοκτονία.

Οι πρόεδροι των ΗΠΑ απέφευγαν εδώ τον συγκεκριμένο προσδιορισμό και καιρό επειδή φοβούνταν ότι ίσως βλάψει τις σχέσεις ΗΠΑ - Τουρκίας, αναφέρει χαρακτηριστικά η Washigton Post.

Γενοκτονία Αρμενίων – Εκπρόσωπος Ερντογάν: «Ανήθικη η στάση του Μπάιντεν»

Εκτός από «συγχαρητήρια» που δέχθηκε ο Αμερικανός Πρόεδρος στα social media, πολλά ήταν και τα «ευχαριστώ» από τους Αρμένιους πολίτες και όχι μόνο.

Πρωθυπουργός της Αρμενίας: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Τζο Μπάιντεν


Ανάμεσα σε αυτά και το «ευχαριστώ» της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία κατάγεται από την Αρμενία, καθώς ο πατέρας Ρομπ Καρντάσιαν ήταν μισός Αμερικανός μισός Αρμένιος.

Η διάσημη τηλεπερσόνα τοποθετείται δημόσια εδώ και χρόνια για αυτή τη σημαντική αναγνώριση, ενώ φροντίζει πάντοντε να τιμά τα ήθη και τα έθιμα της χώρας καταγωγής της και έχει μάλιστα, ταξιδέψει στην πατρίδα των προγόνων της πολλές φορές.

kim kardashian τζο μπάιντεν γενοκτονια αρμενίων

«Ευχαριστώ, πρόεδρε Μπάιντεν, για το κουράγιο σου να πεις αλήθειες που άλλοι επέλεξαν να μην πουν».

«Έπειτα από περισσότερο από έναν αιώνα αγώνα για αλήθεια και αναγνώριση, σήμερα ο λαός της Αρμενίας έλαβε την αναγνώριση που όλοι ελπίζαμε και για την οποία προσευχόμασταν. Είμαι τόσο περήφανη για την κληρονομιά μου, περήφανη για τοις κοινότητες των Αρμενίων και ευγνώμων στον πρόεδρο Μπάιντεν που τίμησε σήμερα κάθε Αρμένιο και αυτή την αλήθεια.

Θα συνεχίσω να τιμώ και να θυμάμαι όσους χάσαμε κάθε χρόνο αυτή τη μέρα, αλλά πλέον με την ελπίδα πως μετά την αναγνώριση της γενοκτονίας, δε θα επιτρέψουμε ποτέ ξανά να επαναληφθούν θηριωδίες του παρελθόντος. 

Ευχαριστώ, πρόεδρε Μπάιντεν, για το κουράγιο σου να πεις αλήθειες που άλλοι επέλεξαν να μην πουν», έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν στο Instagram.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top