Έλλη Κοκκίνου: Το πρόβλημα υγείας και η νοσηλεία στην εντατική

Όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια

Αποκαλυπτική ήταν η Έλλη Κοκκίνου στο After Dark, μιλώντας για τα νέα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και την κάνει ιδιαίτερα προσεκτική εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού

Όπως εξομολογήθηκε, η καραντίνα την βρήκε μόνη, ενώ εδώ και ένα χρόνο δεν έχει βγει έξω ούτε για φαγητό και είναι ιδιαίτερα προσεκτική, ώστε να μην μολυνθεί από covid-19. 

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν είχα καμία δύναμη αντίδρασης, ήμουν ανυπεράσπιστη...»

«Δεν έχω βγει έξω ούτε για φαγητό εδώ και ένα χρόνο. Το καλοκαίρι ήμουν κλεισμένη στο εξοχικό μου. Επισήμως δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες. Έχω άσθμα από 3 ετών και κάνω εισπνεόμενα. Το 2001 είχα μπει νοσοκομείο για τρεις βδομάδες και τρεις μέρες μπήκα στην εντατική. Νοσηλεύτηκα με πνευμονία, λοίμωξη αναπνευστικού και πνευμοθώρακα. Είμαι από αυτούς που δεν πρέπει να περάσουν κορωνοϊό», είπε.

Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο και την πολύ καλή της φίλη, Τζένη Μπότση

Έλλη Κοκκίνου: Μίλησε για την Τζένη Μπότση και την καταγγελία που έκανε

«Η Τζένη Μπότση, είναι δικός μου άνθρωπος και γνώριζα πόσο την πόναγε. Αισθάνθηκε ότι ξαλάφρωσε μιλώντας για αυτό. Ήταν μια κάθαρση. Το σημαντικό είναι ότι θα μιλήσουν και άλλοι», τόνισε.

Δήλωσε μόνη και παραδέχθηκε ότι σε κάποιους μπορεί να φαίνεται… ξινή, αλλά όπως είπε αυτό είναι η άμυνά της, καθώς δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματά της. 

Έλλη Κοκκίνου: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Αλέξανδρο

Όσο για τον μονάκριβό της, τον Αλέξανδρο, παραδέχθηκε ότι είναι πολύ αυστηρή μαζί του όσον αφορά στο ωράριο και στο διάβασμά του. 

Τέλος αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, χωρίς όμως να θέλει να μπει ακόμα σε λεπτομέρειες. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top