Το «ευχαριστώ» της βασίλισσας Ελισάβετ και η απουσία του Φίλιππου

«Είμαστε σε περίοδο μεγάλης θλίψης», τόνισε η βασίλισσα Ελισάβετ

Βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star - Τα «μαύρα» γενέθλια της Ελισάβετ χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο

Τα 95α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ είναι διαφορετικά μιας και τη βρίσκουν «βυθισμένη» στο πένθος μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών.

 


Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας απέτισαν φόρο τιμής στον δούκα του Εδιμβούργου στην κηδεία του που τελέστηκε το περασμένο Σάββατο (17/04) στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Πρίγκιπας Φίλιππος: «Έσβησε αυτός που έκανε τη Λίλιμπετ να γελά» 

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Αντίο» στον Φίλιππο με μία φωτογραφία

Μετά από 73 χρόνια αυτή είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπάς της δεν της ευχήθηκε αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Η μονάρχης δέχτηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης αλλά και ευχές για τα γενέθλιά της και θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τη θυμήθηκαν. Όπως ήταν φυσικό δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απουσία του συζύγου της.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα μοναχικά γενέθλια χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο


«Ενώ ως οικογένεια βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεγάλης θλίψης, ήταν μια παρηγοριά για όλους μας να δούμε και να ακούσουμε τα μηνύματα απόδοσης τιμής προς τον σύζυγό μου, από ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία και ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε η βασίλισσα μέσω ενός μηνύματος στα social media.

Και συνέχισε: «Η οικογένειά μου και εγώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη και την καλοσύνη που μας δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Μας έχετε αγγίξει βαθιά και συνεχίζουμε να υπενθυμίζουμε ότι ο Φίλιππος είχε τόσο εξαιρετικό αντίκτυπο σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλη του τη ζωή».

Να υπενθυμίσουμε πως λόγω του πένθους της βασιλικής οικογένειας η ίδια η Ελισάβετ ζήτησε την ακύρωση των τιμητικών κανονιοβολισμών που λαμβάνουν χώρα την ημέρα των γενεθλίων της, και την αναβολή της δημιουργίας του καθιερωμένου εορταστικού της πορτρέτου.

Αυτός είναι και ο λόγος που  στην επίσημη σελίδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο Instagram ανήμερα των γενεθλίων της υπάρχει μια φωτογραφία της στην οποία χαμογελά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top