Ζήνα Κουτσελίνη: Τα διαφορετικά γενέθλια χωρίς τον Γιώργο Καραϊβάζ

«Έχω πάρει μεγάλη αγκαλιά από εσάς και σας ευχαριστώ»

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη. Μόνο που φέτος η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα τα γιορτάσει πολύ διαφορετικά. Η απώλεια του καλού της φίλου και συνεργάτη, Γιώργου Καραϊβάζ πριν από 12 ημέρες, της έχει στοιχίσει πάρα πολύ.

Ζήνα Κουτσελίνη: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον Γιώργο Καραϊβάζ να χορεύει

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσιογράφος δε γινόταν να μην αναφερθεί με λόγια συγκινητικά στην ημέρα της γέννησης της και το δυσάρεστο συμβάν που συγκλόνισε την κοινή γνώμη. 

Ζήνα Κουτσελίνη

«21η Απριλίου γεννήθηκα εγώ. Είναι δύσκολη η σημερινή ημέρα γιατί αυτά τα γενέθλια τα είχα σχεδιάσει αλλιώς. Και να τρολάρω τον εαυτό μου αλλά και να … τον Γιώργο Καραϊβάζ. Όποιοι έχετε έναν άνθρωπο που του έχετε κρατήσει κακία ή δεν έχετε καλή σχέση, πάρτε τον τώρα τηλέφωνο και αλλάξτε το. Δεν πρέπει να έχουμε εκκρεμότητες σε αυτή τη ζωή… Θέλω επίσης να σας πω ότι έχω πάρει μεγάλη αγκαλιά από εσάς και σας ευχαριστώ. Ναι, είναι 51 και από του χρόνου θα είμαι 50 και θα πηγαίνω προς τα πίσω», είπε αρχικά, αναφερόμενη και στον λόγο που άλλαξε τα μαλλιά της.

Αλήθειες με τη Ζήνα: Πολυϊατρείο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ

«Θέλω να σας πω ότι εσείς με έχετε όρθια και με κρατάτε εδώ. Είχα πει ότι δε θέλω τούρτες και τέτοια αλλά μου ήρθε από την Πάτρα από δυο φίλες», συμπλήρωσε ενώ αποκάλυψε και το μήνυμα που έλαβε νωρίς το πρωί από την σύζυγο του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα.

«Θέλω να το πω γιατί το νιώθω. Από την παρέα μας λείπει ο Γιώργος. Ήταν ο πρώτος που με χειροκροτούσε. Δέχτηκα μήνυμα από τη Στάθα για τα "χρόνια πολλά". Είναι ένα από τα ισχυρότερα ισχυρό μήνυμα της μέρας σήμερα και μου έδωσε και μια συμβουλή σε προσωπικό επίπεδο. Είναι κάτι μου είχαμε συζητήσει και με τον Γιώργο και σου υπόσχομαι Στάθα ότι θα το προσπαθήσω», συμπλήρωσε φανερά συγκινημένη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top