Γενέθλια για την Πόπη Τσαπανίδου με ένα πλατύ χαμόγελο - Τα πόσα έκλεισε;

Σε λίγο καιρό η δημοσιογράφος θα γίνει γιαγιά για πρώτη φορά

Τι είχε δηλώσει η Πόπη Τσαπανίδου «Στη φωλιά των Κου Κου» για τον ερχομό του εγγονού της

Η Πόπη Τσαπανίδου δε βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της εγγόνι.

Πόπη Τσαπανίδου: Αποκάλυψε αν θα αποκτήσει εγγονό ή εγγονή

Η κόρη της Μαρίνα που ζει στην Ολλανδία είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, το οποίο θα είναι αγόρι και θα πάρει το όνομα «Ettore», δηλαδή, Έκτορας στα ιταλικά.

Η Πόπη Τσαπανίδου αποκάλυψε το όνομα του εγγονού της

 

Η δημοσιογράφος πετάει από τη χαρά της και δεν έχει κανέναν λόγο να κρύβει τα χρόνια της, αφού θα είναι μια πολύ νέα γιαγιά.

Σήμερα που έχει τα γενέθλιά της, έκλεισε τα 54 και τα γιόρτασε με ένα πλατύ χαμόγελο. Πόζαρε στον φωτογραφικό φακό κρατώντας στο ένα χέρι την τούρτα των γενεθλίων της και στο άλλο τα μπαλόνια και τη συνόδευσε με ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα.

«Happy birthday to me! Υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων σε σχέση με τα γενέθλια. Αυτοί που αναπολούν τα χρόνια που πέρασαν και στεναχωριούνται που γερνάνε και χάνουν τα νιάτα τους και οι άλλοι που χαίρονται, χαμογελούν και απολαμβάνουν το γεγονός ότι έκλεισαν ακόμα 365 μέρες πάνω σ αυτόν τον πλανήτη. Μαντέψτε που ανήκω εγώ! Σήμερα το πρωί λοιπόν, στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη, με κοίταξα βαθιά στα μάτια και μου είπα: “χρόνια σου πολλά κοριτσάκι! Μια χαρά τα κατάφερες ως εδώ” και το εννοούσα! Και γιορτάζω, γιατί ναιιιιι κατάφερα να ζήσω 54 γεμάτα χρόνια, με τα όλα τους! Τι ωραία που είναι η ζωή ρε παιδιά”», έγραψε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top