Φαίη Ξυλά: «Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου»

Όσα είπε η πρωταγωνίστρια της σειράς του STAR «Έρωτας με διαφορά»

Δείτε όσα είπε πριν από λίγες ημέρες η Φαίη Ξυλά στο Traction

Έχει επιστρέψει για τα καλά στις τηλεοπτικές μας οθόνες και μάλιστα με μια μεγάλη επιτυχία, τη ρομαντική κομεντί του STAR «Έρωτας με διαφορά»

Φαίη Ξυλά: «Είμαι ανοιχτή στον έρωτα όποτε κι αν έρθει!»

Η Φαίη Ξυλά μίλησε στο περιοδικό Gala και μεταξύ άλλων απάντησε και για το διαζύγιό της από τον γνωστό ηθοποιό Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο

Φαίη Ξυλά Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Μετά το διαζύγιο η Φαίη Ξυλά κι ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος έχουν τις καλύτερες σχέσεις! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στην ερώτηση αν έχει κάνει σχέση με νεότερο άνδρα ή αν την απασχόλησε ποτέ η διαφορά ηλικίας, απάντησε: «Δε μιλάω ποτέ για τις ερωτικές μου σχέσεις. Η μόνη σχέση μου στην οποία μπορώ να αναφερθώ γιατί είναι γνωστή, είναι ο μπαμπάς του γιου μου και είναι μικρότερος από εμένα. Νομίζω ότι δε θα με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αν έκρινα ότι ταιριάζω με κάποιον σε όλα τα άλλα».

Αναφορικά με τον χωρισμό της μετά από 15 χρόνια σχέσης, ξεκαθάρισε: «Ο χωρισμός μας ήταν μια ώριμη, κοινή απόφαση. Ο κύκλος της ερωτικής σχέσης έκλεισε και αποφασίσαμε να μην είμαστε πια ζευγάρι. Όμως παραμένουμε οι γονείς του γιου μας και η σχέση μας συνεχίζεται με πολλή αγάπη, αλλά με άλλα δεδομένα. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς του Πάρη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και ξέρω ότι μπορώ να εμπιστευτώ». Όσον αφορά στον ερχομό ενός δεύτερου παιδιού, απάντησε: «Δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη». 

Βασίλης Μίχας: «Μου έχει συμβεί να έχω σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα!»

Φαίη Ξυλά

Η Φαίη Ξυλά είχε μιλήσει δημόσια και για τη δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη: «Πάντα μιλούσα ανοιχτά στον χώρο μου για αυτή την εμπειρία, ώστε να προειδοποιήσω τους συναδέλφους μου, αλλά τότε δεν υπήρχε Πειθαρχικό στο ΣΕΗ για να απευθυνθείς. Και θέλω να δηλώσω τη συμπαράσταση μου στις γυναίκες που δέχτηκαν ακόμα χειρότερες συμπεριφορές», δήλωσε. 

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Έρωτας με διαφορά»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top