Συγκλονίζει η Ξένια Πρεζεράκου: «Eίμαι έτοιμη θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια»

Η ανάρτηση ανήμερα των 43ων γενεθλίων της

Τα δάκρυα της Έρρικας Πρεζεράκου στην εκπομπή «Tik Talk» για την ανιψιά της

Συγκλόνισε με τη νέα της ανάρτηση στο Facebook η Ξένια Πρεζεράκου, αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου και μητέρα της 7χρονης Αναστασίας που παλεύει με μία σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

 

Έρρικα Πρεζεράκου: Τα νεότερα για την υγεία της ανιψιάς της, Αναστασίας

Πρεζεράκου: Η δημόσια έκκληση για την ανιψιά της που μάχεται με τον καρκίνο

Η μικρή Αναστασία, με τη βοήθεια του κόσμου, κατάφερε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Χιούστον των ΗΠΑ ενώ έχει συνεχώς στο πλάι της τη μαμάς της.

ξενια πρεζερακου κόρη αναστασια καρκίνος αμερική έρρικα πρεζεράκου

Η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου, Ξένια, με την κόρη της, Αναστασία, στην αγκαλιά της

μικρή αναστασια καρκίνος πρεζεράκου υγεία αμερική

Ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου στα τέλη του Μαρτίου

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση της Ξένιας Πρεζεράκου με αφορμή τα γενέθλιά της. Πρόκειται για μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μία λέαινα με το λιονταράκι της, μία σημειολογική φωτογραφία για τη μητρότητα στο ζωικό βασίλειο. 

«Σήμερα έχω τα γενέθλια μου γίνομαι 43 , όταν ήμουν μικρή μέχρι περίπου τα 26 μου βρισκόμουν συχνά πυκνά σε νοσοκομεία, βλέπεις είχα έναν πατέρα ήρωα που πολεμούσε με την υγεία του 26 τουλάχιστον χρόνια, είχα μια μητέρα που πάλεψε και νίκησε ευτυχώς τον καρκίνο, μέχρι τότε σαν παιδί έφηβη και μετά νέα κοπέλα είχα ζήσει πολύ μέσα στα νοσοκομεία, έβλεπα την οικογένεια μου συχνά στα νοσοκομεία να κλαίμε να γελάμε, να τρώμε στα σκαλιά του λαϊκού νοσοκομείου, να προσπαθούμε να φέρουμε άγιο φως από το παρεκκλήσι στο δωμάτιο ...

Από τότε μέχρι φέτος δεν ξαναπήγα ποτέ, ούτε απέξω δεν περνούσα από τα νοσοκομεία , ένιωθα ότι πρέπει να προσέξω να είμαι υγιής να μην το ξαναζήσω αυτό πάση θυσία.

Ένιωθα ευάλωτη, φοβόμουν τα νοσοκομεία, νόμιζα ότι δε θα άντεχα ούτε μια μέρα ακόμη εκεί..

Δεν είμαι ευάλωτη όμως τελικά, όπως νόμιζα... 7 μήνες πολεμάω με όλους, ματώνω στους διαδρόμους, αγριεύω σε όποιον τολμήσει να μου πει ότι το παιδί μου δεν έχει ευκαιρία, δείχνω τα δόντια μου, δαγκώνω ...

Δεν ξέρω τι θα γίνει πως μου τα έφερε έτσι η ζωή, πως με προετοίμασε αλλά είμαι έτοιμη θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια. Θα πεθάνεις πρώτος...» έγραψε στην ανάρτησή της η Ξένια Πρεζεράκου.

 

Σήμερα έχω τα γενέθλια μου γίνομαι 43 , όταν ήμουν μικρή μέχρι περίπου τα 26 μου βρισκόμουν συχνά πυκνά σε νοσοκομεία...

Posted by Prezerakou Xenia Dharam Atma on Friday, April 16, 2021

 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top