Γιώτα Γρίβα: «Έχω καημό που δε μεγάλωσα στην Ελλάδα»

Η τραγουδίστρια είναι Σαρακατσάνα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βουλγαρία

Η Γιώτα Γρίβα έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την αγάπη της που δεν είναι άλλη από τη μουσική, αλλά και για την καταγωγή της μιας και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βουλγαρία.

Η Γιώτα Γρίβα μίλησε για την καταγωγή της και αποκάλυψε ποιος είναι ο καημός της

Η Γιώτα Γρίβα μίλησε για την καταγωγή της και αποκάλυψε ποιος είναι ο καημός της

«Είμαι Σαρακατσάνα και είμαι γεννημένη και μεγαλωμένη στη Βουλγαρία. Είμαι από τους Σαρακατσάνους αυτούς που έφυγαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και εγκλωβίστηκαν με το κλείσιμο των συνόρων και έμειναν στη Βουλγαρία, αλλά το αίμα το ελληνικό και αυτή η συνείδηση η εθνική, ήταν μέσα μου από μικρή»,  είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show».

Η ίδια εξήγησε πως ένας από τους καημούς της είναι ότι δε διδάχτηκε ποτέ τα ελληνικά.  Ό,τι ελληνικά έμαθε τα έμαθε στο σπίτι της, από την οικογένειά της και, στη συνέχεια, στην Ελλάδα όπου μετακόμισε σε ηλικία 23 ετών.

«Έχω έναν καημό που δεν μεγάλωσα εδώ και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πάω σε ελληνικό σχολείο, γιατί τα ελληνικά που ξέρω τα ξέρω από την οικογένειά μου και μετέπειτα που ήρθα εδώ από το 2003 και μετά που μένω μόνιμα στην Αθήνα, τα μαθαίνω μόνη μου», πρόσθεσε η Γιώτα Γρίβα.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top