Μάρκος Σεφερλής: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα του

«Δεν έχω πέσει σε κατάθλιψη ποτέ. Το χιούμορ είναι η άμυνα μου»

Για τα επαγγελματικά του σχέδια, την επιστροφή του στην τηλεόραση, την απόφασή του να κάνει δίαιτα αλλά και την οικογένειά του μίλησε χθες ο Μάρκος Σεφερλής στο «The 2night Show».  

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, φανερά αδυνατισμένος, αποκάλυψε πως έχει χάσει πάνω από 10 κιλά: « Κάνουμε γυμναστική μαζί με τη Έλενα αλλά με διαφορετικές ασκήσεις. Κάνω και διατροφή. Τρώω 5 γεύματα». Μάλιστα, ο λόγος που αποφάσισε να κάνει δίαιτα είναι επειδή σκοπεύει να ανεβάσει δύο μιούζικαλ μέσα στην επόμενη σεζόν και θέλει να είναι δυνατός.  

Ο Μάρκος Σεφερλής επέστρεψε και στην τηλεόραση μετά από πολύ καιρό, ενώ δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως στόχος του είναι να ανεβάσει και να παίξει σε ένα live σήριαλ.  

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Μάρκος Σεφερλής

Δε δίστασε, όμως, να αναφερθεί και στις πρωτοβουλίες του εκτός του χώρου του θεάματος. Σκοπεύει να δημιουργήσει ένα παντοπωλείο, με την ονομασία «Πλάι Σου», το οποίο θα παρέχει δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, τονίζοντας πως το θέατρο είναι για να κλείνει πληγές και όχι για να ανοίγει. 

Η συγκινητική ιστορία για τον θάνατο του πατέρα του 

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν έχει δυσκολευτεί ποτέ να συνεχίσει να δουλεύει λόγω στεναχώριας, ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω πέσει σε κατάθλιψη ποτέ. Το χιούμορ είναι η άμυνα μου. Στην κηδεία του πατέρα μου τους έκανα να γελάνε. Είμαι άνθρωπος που θέλω να ζω την επιτυχία και την αποτυχία μου. Είμαι καλεσμένος σε δική σου εκπομπή και χορεύω με τη Βογιατζάκη τραγούδι του Ρουβά. Και με ενημερώνουν ότι πρέπει να πας στο νοσοκομείο γιατι ο μπαμπάς σου δεν είναι καλά. Με το που φτάνω στο νοσοκομείο δεν τον προλαβαίνω. Είχε πεθάνει λίγα δευτερόλεπτα πριν. Εκείνη την ώρα έκανα πλάκα στο συνεργάτη σου. Πληγώθηκα, στεναχωρήθηκα αλλά αντέδρασα έτσι.  

«Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν πολύ καλή. Ήταν πάντα δίπλα μου. Μου έδιναν χρήματα και όταν ερχόταν να με δει, πάντα έκλαιγε γιατί καταλάβαινε ότι το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Παρότι ήταν αμόρφωτοι άνθρωποι οι γονείς μου, μας έδωσαν αξίες». 

Μάρκος Σεφερλής: Στα δικαστήρια με στενό συνεργάτη του

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι επίσης περήφανος μπαμπάς του 17χρονου Χάρη, ο οποίος όπως αποκάλυψε είναι πάρα πολύ καλός μαθητής, συνεσταλμένος και ντροπαλός. Ενδιαφέρεται για τα οικονομικά και παίζει μπάλα. Ο ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά δείχνει να έχει δημιουργήσει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! 

Το αστείο μήνυμα του Μάρκου Σεφερλή στην Έλενα Τσαβαλιά για τα γενέθλιά της

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top