Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: «Έμεινα για τρεις μέρες σε μια πυλωτή»

Όσα είπε και για την ομοιότητά του με τον Γιώργο Γεροντιδάκη

Έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του αστυνόμου στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος», αλλά και για την ομοιότητά του με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον «Μελέτη» από τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Ισίδωρο Φύκαρη, όπου αναφέρθηκε στον δάσκαλό του Κρατερό Κατσούλη, στις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει, αλλά και τον φίλο του Γιώργο Γεροντιδάκη.

Γεροντιδάκης-Παπατριανταφύλλου: Είναι ολόιδιοι και δεν είναι αδέρφια!

«Ο Κρατερός είναι δάσκαλός μου. Έδωσα εξετάσεις στο υπουργείο με δικό του κομμάτι και πήρα πτυχίο με τον Κρατερό. Δεν ένιωσα ποτέ ότι περνάω δύσκολα με το επάγγελμα του ηθοποιού. Έχουμε οικογενειακή επιχείρηση, ένα περίπτερο κι όλη τη ζωή μου είμαι περιπτεράς. Για τους πελάτες στο περίπτερο είμαι ο γιος του Τριαντάφυλλου, που παίζει στην τηλεόραση. Πολλοί πελάτες στο περίπτερο μου λένε “δε σου το ‘χαμε να είσαι αστυνομικός”», είπε ο νεαρός ηθοποιός.

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου

Στη συνέχεια μίλησε και για ένα άγνωστο περιστατικό της ζωής του: «Όταν ανέβηκα Θεσσαλονίκη για δουλειά, δεν είχα πάρει λεφτά μπροστά, έμεινα κάποια στιγμή χωρίς σπίτι γιατί δεν είχα λεφτά για ξενοδοχείο. Έμεινα για 2-3 μέρες σε ένα ίντερνετ καφέ και για άλλες 2-3 μέρες σε μια πυλωτή».

Ο Αλέξανδρος αναφέρθηκε και στην ομοιότητά του με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Καταλαβαίνω γιατί λένε ότι μοιάζω με τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Είμαστε και οι δύο μακρόστενοι και βοηθάει πολύ το μαλλί και το μουστάκι. Επειδή είμαστε φίλοι και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, με άλλο μαλλί κι άλλο τρίχωμα στο πρόσωπο δεν μοιάζουμε τόσο. Στον δρόμο με μπερδεύουν με τον Γιώργο».

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου Κρατερός Κατσούλης

Αμέσως μετά τη συνέντευξη, ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε με συγκίνηση για τον μαθητή και συνάδελφό του.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top