Δανάη Λιβιεράτου: Η ενασχόληση με το τραγούδι και η manager Εύη Αδάμ

H κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου ακολουθεί τα μουσικά του βήματα

Τα χρόνια πέρασαν και πλέον η μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, Δανάη Λιβιεράτου μεγάλωσε και είναι μία καλλονή.

Η 19χρονη αν και έχει όλα τα προσόντα για να διαγράψει μια λαμπρή πορεία στις πασαρέλες, όπως και η μητέρα της, εκείνη έχει καλλιτεχνική φλέβα και έτσι προτίμησε να ακολουθήσει τα χνάρια του μπαμπά της και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Η νεαρή κοπέλα είναι πολύ ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει βίντεο στα οποία ερμηνεύει γνωστά αγαπημένα τραγούδια κυρίως του ξένου ρεπερτορίου.

Εύη Αδάμ: Στο αεροδρόμιο με την κούκλα κόρη της, Δανάη Λιβιεράτου

Η Δανάη Λιβιεράτου τώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό  χώρο έχει στο πλευρό της τους διάσημους γονείς της.

H Εύη Αδάμ έχει αναλάβει τον ρόλο της manager για χάρη της κόρης της , Δανάη Λιβιεράτου

H Εύη Αδάμ έχει αναλάβει τον ρόλο της manager για χάρη της κόρης της , Δανάη Λιβιεράτου

«Είναι δύσκολο η μητέρα μου να με βοηθήσει σε αυτό που κάνω εγώ, δηλαδή στο τραγούδι και τη μουσική. Μπορεί όμως να με βοηθήσει στο στρατηγικό κομμάτι και αυτός είναι ο λόγος που την αποκαλώ και mamager. Με βοηθάει στο πώς να πορευθώ. Είμαι και νέα στον χώρο και είμαι διστακτική. Πολλές φορές με ξεκλειδώνει και πάμε μαζί σε ραντεβού», είπε η Δανάη Λιβιεράτου στην εκπομπή «Dot.» έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της.

Εύη Αδάμ: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα κόρη της, Δανάη Λιβιεράτου

 


Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ έχουν αποκτήσει ακόμα μια κόρη, την Νεφέλη, η οποία είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη από τη Δανάη.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top