Δανάη Λιβιεράτου: Η ενασχόληση με το τραγούδι και η manager Εύη Αδάμ

H κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου ακολουθεί τα μουσικά του βήματα

Τα χρόνια πέρασαν και πλέον η μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, Δανάη Λιβιεράτου μεγάλωσε και είναι μία καλλονή.

Η 19χρονη αν και έχει όλα τα προσόντα για να διαγράψει μια λαμπρή πορεία στις πασαρέλες, όπως και η μητέρα της, εκείνη έχει καλλιτεχνική φλέβα και έτσι προτίμησε να ακολουθήσει τα χνάρια του μπαμπά της και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Η νεαρή κοπέλα είναι πολύ ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει βίντεο στα οποία ερμηνεύει γνωστά αγαπημένα τραγούδια κυρίως του ξένου ρεπερτορίου.

Εύη Αδάμ: Στο αεροδρόμιο με την κούκλα κόρη της, Δανάη Λιβιεράτου

Η Δανάη Λιβιεράτου τώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό  χώρο έχει στο πλευρό της τους διάσημους γονείς της.

H Εύη Αδάμ έχει αναλάβει τον ρόλο της manager για χάρη της κόρης της , Δανάη Λιβιεράτου

H Εύη Αδάμ έχει αναλάβει τον ρόλο της manager για χάρη της κόρης της , Δανάη Λιβιεράτου

«Είναι δύσκολο η μητέρα μου να με βοηθήσει σε αυτό που κάνω εγώ, δηλαδή στο τραγούδι και τη μουσική. Μπορεί όμως να με βοηθήσει στο στρατηγικό κομμάτι και αυτός είναι ο λόγος που την αποκαλώ και mamager. Με βοηθάει στο πώς να πορευθώ. Είμαι και νέα στον χώρο και είμαι διστακτική. Πολλές φορές με ξεκλειδώνει και πάμε μαζί σε ραντεβού», είπε η Δανάη Λιβιεράτου στην εκπομπή «Dot.» έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της.

Εύη Αδάμ: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα κόρη της, Δανάη Λιβιεράτου

 


Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ έχουν αποκτήσει ακόμα μια κόρη, την Νεφέλη, η οποία είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη από τη Δανάη.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top