Κατερίνα Πεφτίτση: Δεν είχα χρήματα και κοιμόμουν στο παγκάκι

To plus size μοντέλο μίλησε για το πρόβλημα υγείας και τα κιλά

Η Κατερίνα Πεφτίτση συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. To plus size μοντέλο αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στη ζωή της, αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Κατερίνα Πεφτίτση: Αυτό είναι το νέο της βήμα μετά το GNTM!

Στα 18 της αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και να γίνει ηθοποιός, αφού αυτό ήταν ένα μεγάλο της όνειρο. Στην αρχή δυσκολεύτηκε πολύ, μιας και δεν είχε χρήματα για ενοίκιο και κοιμόταν στο παγκάκι. «Δούλευα καλοκαίρι για να μαζέψω κάποια χρήματα για να το κάνω αυτό. Η μητέρα μου αντιδρούσε. Το όχι για μένα δεν υπήρχε. Ήρθα στην Αθήνα χωρίς στον ήλιο μοίρα. Πέρασα από διάφορα πράγματα. Θυμάμαι ότι για ένα διάστημα δεν είχα χρήματα και δεν μπορούσα να μιλήσω στη μητέρα μου και έμεινα ένα διάστημα στον δρόμο. Δεν είχα για το ενοίκιο. Κοιμόμουν στο παγκάκι. Περίμενα τα αποτελέσματα και είπα ότι δεν θα φύγω. Βγήκαν τα αποτελέσματα από το Εθνικό, δεν πέρασα στην πρώτη φάση. Μπήκα σε άλλη σχολή», είπε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».


Το πρόβλημα υγείας και τα παραπανίσια κιλά

 Στην Κατερίνα άρεσε πολύ ο χορός, αλλά κάποια στιγμή ένα κότσι στο πόδι την οδήγησε στο χειρουργείο. «Έπρεπε να προβώ σε επέμβαση άμεσα. Έκανα το χειρουργείο και εκεί ήταν ένα κομβικό σημείο γιατί έπρεπε να μείνω αρκετό καιρό στο κρεβάτι και σε αναπηρικό αμαξίδιο. Σταμάτησα τελείως την άσκηση. Ήμουν με τα πόδια πάνω και έβλεπα ταινίες. Τότε πήρα κιλά. Είχα πάθει μια κατάθλιψη, είχα βάλει αρκετά κιλά, αισθανόμουν λες και με είχαν τσιμπήσει μέλισσες, σιχαινόμουν το σώμα μου. Είχα βρει μία καλή δουλειά και είπα θα πάω να κάνω γαστρικό μανίκι. Ο γιατρός μου είπε δεν πρόκειται να σε χειρουργήσω. Πάλευα μόνη μου να χάσω τα κιλά, δεν τα έχανα και αποφάσισα να αποδεχτώ τον εαυτό μου.»

 


«Ντρεπόμουν να έρθω σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό, λόγω των κιλών»

Το γεγονός ότι πήρε βάρος της δημιούργησε πρόβλημα ακόμα και στη σχέση της με τον σύντροφό της. «Θυμάμαι πάρα πολύ έντονα που είμαι στον καθρέφτη με τα εσώρουχα και αγκάλιασα τον εαυτό μου. Στην αρχή ντρεπόμουν να έρθω σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό μου. Εισέπραττα ρατσισμό και από σχέσεις  μου που ήθελαν να με κάνουν μία άλλη. Δεν είχα το σώμα πoυ θα ήθελε ο μέσος άνδρας που βλέπει στα social media. Και με ενοχλούσε μέχρι που αγκάλιασα τον εαυτό μου. Ήμουν κομπλεξική και ήθελα να γίνω κάτι άλλο» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Πεφτίτση.


Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top