Ο αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπερι διαψεύδει τον «μυστικό γάμο» Meghan-Harry

Λίγες εβδομάδες μετά τη συνέντευξη του ζευγαριού στη Γουίνφρεϊ

Θα μπει στην πολιτική η Μέγκαν Μαρκλ; Δείτε βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου»

«Άκυρο» στη δήλωση της Μέγκαν Μαρκλ ότι παντρεύτηκε μυστικά τον πρίγκιπα Χάρι λίγες ημέρες πριν από την επίσημη γαμήλια τελετή στο Κάστρο του Ουίνδσορ το 2018, έριξε ο αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπερι, Τζάστιν Γουέλμπι.

Πρίγκιπας Harry: Μίλησε με William και Κάρολο μετά τη συνέντευξη στην Όπρα 

Μέγκαν: Οι τάσεις αυτοκτονίας, ο καβγάς με την Κέιτ Μίντλετον και η Νταϊάνα

Όπως είχε εξομολογηθεί η δούκισσα του Σάσεξ σε συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ, παντρεύτηκε τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ σε μυστική τελετή υπό τον αρχιεπίσκοπο Γουέλμπι, λίγες ημέρες πριν την τελετή που είδαμε στις μικρές μας οθόνες.

«Ξέρετε, τρεις ημέρες πριν από τον γάμο μας, παντρευτήκαμε…  κανείς δεν το γνωρίζει αυτό», είχε πει η πρώην ηθοποιός, συμπληρώνοντας: «Μόνο οι δύο μας, στον κήπο μας, με τον αρχιεπίσκοπο του Κάντερμπερι». 

Η Μέγκαν έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Χάρι αλλά όχι του βρετανικού λαού /Φωτογραφία AP Images

«Ο νόμιμος γάμος τελέστηκε εκείνο το Σάββατο» (19 Μαΐου), είπε ο Γουέλμπι, σύμφωνα με την εφημερίδα Die Welt, προσθέτοντας ότι υπέγραψε προσωπικά το πιστοποιητικό του γάμου. «Θα είχα διαπράξει έγκλημα αν είχα υπογράψει κάτι που δεν ήταν πραγματικό», συμπλήρωσε.

Όπως ξεκαθάρισε είχε: «Μια σειρά ιδιωτικών, ποιμενικού χαρακτήρα συναντήσεων» με τον Χάρι και τη Μέγκαν, ωστόσο απέφυγε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Η «Sun» είχε βαλει ντετέκτιβ να «σκαλίσει» το παρελθόν της Meghan Markle!

Ο πόλεμος ανάμεσα στη Meghan Markle και το Μπάκιγχαμ δεν έχει τελειώσει!

Βρετανικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού γάμου, που έδειχνε ότι ο επίσημος γάμος τελέστηκε στο Ουίνδσορ, με τον αξιωματούχο που συνέταξε το πιστοποιητικό να λέει ότι η Μέγκαν είτε μπερδεύτηκε είτε παραπληροφορήθηκε, κι ότι το ζευγάρι είχε πιθανόν ανταλλάξει κάποιους απλούς όρκους ενώπιον του αρχιεπισκόπου.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top