Ο πόλεμος ανάμεσα στη Meghan Markle και το Μπάκιγχαμ δεν έχει τελειώσει!

«Εγώ κι ο Harry δε θα σιωπήσουμε!», απασφάλισε η σύζυγος του πρίγκιπα Harry

Δείτε βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου» για την εγκυμοσύνη της Μαρκλ

Η σύζυγος του πρίγκιπα Harry, Meghan Markle, κατηγόρησε τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι «διαιωνίζουν ψεύδη» για την ίδια και τον σύζυγό της και πρόσθεσε πως δε θα σιωπήσουν, αλλά θα πουν τη δική τους ιστορία.

χάρι μέγκαν μαρκλ μπακιγχαμ συνεντευξη οπρα

Harry - Meghan Markle

Η 37χρονη έκανε αυτή τη δήλωση κατά τη διάρκεια της συνέντευξή της στη διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ, που θα μεταδοθεί την Κυριακή από την αμερικανική τηλεόραση.

Harry-Meghan: Μία πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη στην Όπρα

Meghan Markle: Κατηγορείται για εκφοβισμό του προσωπικού του Μπάκιγχαμ

Ένα απόσπασμα της συνέντευξης αυτής ωστόσο, δόθηκε χθες, Τετάρτη, στη δημοσιότητα, μερικές ώρες αφού τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέφρασαν τη «μεγάλη ανησυχία» τους για δημοσιεύματα στην εφημερίδα Times, σύμφωνα με τα οποία βοηθοί που εργάζονταν για τη Meghan πριν από δύο χρόνια, δέχθηκαν bullying από εκείνη.

Meghan Markle: Απαντά για το bullying στο προσωπικό του Μπάκιγχαμ

Ο πρίγκιπας Harry και η ίδια η Meghan Markle απάντησαν πως ουδέποτε παρενόχλησε ή εκφόβισε οποιονδήποτε.

«Πώς αισθάνεσθε που το παλάτι θα σας ακούσει να λέτε σήμερα τη δική σας αλήθεια;», ρωτάει η Γουίνφρεϊ τη Meghan Markle στο απόσπασμα της συνέντευξης, με εκείνη να απαντά: 

«Δεν ξέρω πώς είναι δυνατό να περίμεναν ότι έπειτα απ' όλον αυτό τον καιρό θα καθόμασταν σιωπηλοί, εφόσον υπάρχει ένας ενεργός ρόλος που η Εταιρεία παίζει διαιωνίζοντας ψεύδη για μας». Η Εταιρεία (The Firm), ο όρος δηλαδή, που αναφέρει η Meghan Markle είναι η ονομασία που η βρετανική βασιλική οικογένεια χρησιμοποιεί μερικές φορές για την αυτοπεριγραφή της.

harry meghan markle oprah

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη του βασιλικού ζευγαριού στην Όπρα Γουίνφρεϊ

«Και αν αυτό εμπεριέχει τον κίνδυνο να χάσουμε πράγματα, θέλω να πω πως ήδη έχουν χαθεί πολλά», προσθέτει η δούκισσα του Σάσεξ.

Η συνέντευξη είχε ηχογραφηθεί πριν από το δημοσίευμα της εφημερίδας The Times. Ανώνυμη πηγή που επικαλούνται οι Times ανέφερε ότι ένας βοηθός των Harry – Meghan διαμαρτυρήθηκε τον Οκτώβριο 2018, υποστηρίζοντας ότι η Δούκισσα είχε κάνει μερικούς από τους βοηθούς της να κλάψουν και είχε μεταχειρισθεί άλλους τόσο άσχημα, αναγκάζοντάς τους σε παραίτηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρίγκιπας Harry είχε ζητήσει από τον βοηθό, ο οποίος έχει πλέον φύγει από το προσωπικό του Παλατιού, να αποσύρει την προσφυγή με αποτέλεσμα αυτή να μην προχωρήσει ποτέ.

Οι Times ανέφεραν την Τετάρτη, πως μια προσφυγή για παρενόχληση βοηθών είχε κατατεθεί τον Οκτώβριο 2018 από τον Τζέισον Κνάουφ, τότε γραμματέα επικοινωνίας του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Οι δικηγόροι του ζεύγους δήλωσαν στους Times πριν μεταδοθεί η πολυαναμενόμενη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ότι η εφημερίδα «χρησιμοποιείται από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να διαδίδουν μία παντελώς ψευδή αφήγηση».

Η συνέντευξη του ζευγαριού στην Όπρα Γουίνφρεϊ, που θα μεταδοθεί στις 7 Μαρτίου, αναμένεται με ανυπομονησία στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι ανακτορικοί συντάκτες περιμένουν αποκαλύψεις εκ μέρους του ζευγαριού, που δεν είχε κρύψει τη δυσφορία του στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας πριν αποσυρθεί πέρυσι και εγκατασταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top