Η «Sun» είχε βαλει ντετέκτιβ να «σκαλίσει» το παρελθόν της Meghan Markle!

Τι υποστηρίζει το βρετανικό ταμπλόιντ για την υπόθεση

Στιγμιότυπα από τη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι στο The Late Late Show στη «Φωλιά των Κου Κου»

Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που εργαζόταν για λογαριασμό του βρετανικού ταμπλόιντ «The Sun» δήλωσε πως είχε αποκτήσει παράνομη πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα της Meghan Markle, λίγο μετά τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Harry.

Μέγκαν: Οι τάσεις αυτοκτονίας, ο καβγάς με την Κέιτ Μίντλετον και η Νταϊάνα

Ο ντετέκτιβ, ονόματι Νταν Χανκς, αποκάλυψε πως είχε συντάξει μια αναφορά 90 σελίδων σχετικά με την Markle, όπου περιέχονταν πληροφορίες όπως οι αριθμοί τηλεφώνου στενών συγγενών της, πληροφορίες που αφορούσαν τον πρώην σύζυγό της, ακόμα και ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισής της. 

Παρόλο που κάποια από τα στοιχεία θα μπορούσαν να έχουν αποκτηθεί και με νόμιμο τρόπο, ο Χανκς ισχυρίζεται πως συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες από μια βάση δεδομένων που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, σύμφωνα με το νόμο, για δημοσιογραφικούς σκοπούς.

Μιλώντας στην εφημερίδα New York Times, ο ντετέκτιβ ισχυρίστηκε πως η εφημερίδα «Sun» τον έβαλε να υπογράψει μια επιστολή, στην οποία έλεγε πως δε θα χρησιμοποιούσε παράνομες μεθόδους για να εντοπίσει ανθρώπους ή να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες

«Στη συνέχεια, όμως, οι ρεπόρτερ του εντύπου μου είπαν: "Αν θες, ωστόσο, να δουλέψεις για εμάς, συνέχισε να κάνεις ό,τι κάνεις" και μετά μου έγνευσαν και μου έκλεισαν το μάτι», λέει ο Χανκς.

Μέγκαν Μαρκλ: Η αποκάλυψη για την πρώτη συνάντηση με τη βασίλισσα!

Η απάντηση της «Sun» για τη Μeghan Markle

Η Sun από τη μεριά της αρνείται τις κατηγορίες. Λέει πως δε γνώριζε ότι ο Χανκς θα παραβίαζε τη συμφωνία που τον έβαλαν να υπογράψει. Ο εκδότης του βρετανικού ταμπλόιντ ανέφερε, μάλιστα, πως το έντυπο είχε πάψει να συνεργάζεται με τον Χανκς πάνω σε οποιοδήποτε θέμα από τότε που ο ντετέκτιβ φυλακίστηκε με την κατηγορία του εκβιασμού, για μια υπόθεση άσχετη με τη Μeghan.

«Το 2016, το έντυπό μας ζήτησε από τον κύριο Χανκς να ψάξει τα στοιχεία επικοινωνίας και τις διευθύνσεις της Meghan Markle, καθώς και συγγενών της, χρησιμοποιώντας νόμιμες βάσεις δεδομένων, κάτι στο οποίο συμφώνησε με την υπογραφήτου και πληρώθηκε 250 δολάρια», λέει εκπρόσωπος της εφημερίδας. 

«Ποτέ δε του ζητήσαμε τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης της Markle, ούτε χρησιμοποιήσαμε παράνομα οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μας παρείχε», προσθέτει, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος.

Όπως και να έχει, η νέα αυτή αποκάλυψη είναι πολύ πιθανό να «ρίξει λάδι» στη «φωτιά» που έχει ανάψει εδώ και καιρό ανάμεσα στο ζεύγος Harry- Meghan και τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Το πριγκιπικό ζεύγος έχει κηρύξει «πόλεμο» στα έντυπα αυτά για τα τα δημοσιεύματά τους που το αφορούν, ενώ στην πρόσφατη συνέντευξη με την Όπρα, ο Harry δήλωσε πως οι επιθέσεις του βρετανικού Τύπου ήταν ένας ακόμα λόγος, για τον οποίο εγκατέλειψαν το Λονδίνο.

Λευκός Οίκος: «Θαρραλέα όσα είπαν οι Μέγκαν και Χάρι»

Η Meghan πρόσφατα είχε κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας, όταν η «Sun» δημοσίευσε, χωρίς την άδειά της, ένα γράμμα που είχε στείλει στον πατέρα της. Στη δικαστική διαμάχη αυτή, δικαιώθηκε εν τέλει η Markle.

Βέβαια, ο πόλεμος του ζευγαρίου με τα βρετανικά ΜΜΕ δεν περιορίζεται στα δημοσιεύματα αυτά. Ένας από τους πλέον δημοφιλείς τηλεπαρουσιαστές της Βρετανίας και σφοδρός επικριτής της Meghan Markle, ο Πιρς Μόργκαν, απολύθηκε από την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε μετά από τα αρνητικά του σχόλια για την συνέντευξη στην Όπρα και- όπως λένε οι πληροφορίες- μετά από παρέμβαση της ίδιας της πρώην δούκισσας του Σάσεξ.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top