Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε δύο μήνες μετά τον γάμο του

Το μοντελο έσβησε όλες τις κοινές φωτογραφίες από το Instagram

Χωριστούς δρόμους δύο μήνες μετά τον γάμο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Στηβ Μιλάτος και η Άννα Παπαϊωάννου.

Παντρεύτηκαν Μιλάτος & Παπαϊωάννου: Οι πρώτες φωτογραφίες - βίντεο!


Το ζευγάρι ήταν ένα χρόνο μαζί πριν ανταλλάξουν όρκους αγάπης στο δημαρχείο Κορίνθου στις αρχές Ιανουαρίου. Το γνωστό μοντέλο δήλωνε full in love με τη σύντροφό του και μάλιστα είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνουν στο μέλλον και θρησκευτικό γάμο.

Το ζευγάρι την ημέρα του πολιτικού του γάμου

Το ζευγάρι την ημέρα του πολιτικού του γάμου

«Κλείσαμε τώρα έναν χρόνο μαζί, από την πρώτη φορά που την είδα στη ζωή μου. Ήταν στις 7 του μηνός, όπως έγινε και ο γάμος μας. Πέρασε ένας χρόνος. Ήμασταν έξω και γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Κοιταχτήκαμε, χορέψαμε και της είπα ότι θέλω να τη γνωρίσω και να την ξαναδώ», είχε δηλώσει ο Στηβ Μιλάτος πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Happy Day».

Όπως όλα δείχνουν οι διαφωνίες του ζευγαριού ήταν αγεφύρωτες και έτσι οδηγήθηκαν στον χωρισμό. Μάλιστα, ο Στηβ έσβησε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλες τις κοινές φωτογραφίες με την πρώην σύζυγό του, Άννα Παπαϊωάννου.

Στηβ Μιλάτος και Άννα Παπαϊωάννου

Στηβ Μιλάτος και Άννα Παπαϊωάννου

 

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε μετά την προβολή του βίντεο στο «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας επιβεβαίωσε τον χωρισμό. Έχει ήδη σβήσει όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του και πια οδεύουν προς χωρισμό. Δηλαδή, είναι μια τελειωμένη απόφαση. Εγώ τους θυμάμαι που είχαν έρθει εδώ, ήταν πολύ ερωτευμένοι, ωραία παιδιά… Τέλος πάντων, κάθε εμπόδιο για καλό».


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top