Γιώργος Κακοσαίος: «Η μάνα μου, είχε πει πως δεν ξεχωρίζει τη χροιά μου»

Η συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο γιος του Γιάννης Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο τραγούδι και μίλησε για την απόφασή του να κάνει αυτό που αγαπάει.

Ο 20χρονος τραγουδιστής έχει κληρονομήσει τη φωνή του Γιάννη Πλούταρχου και παραδέχτηκε ότι ακόμα δε νιώθει έτοιμος φωνητικά αλλά προσπαθεί.

Η συνέντευξη του Γιώργου Κακοσαίου στο star.gr: «Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του πορεία να χαράξει»

«Τον πατέρα μου τον άγχωνε λίγο, γιατί στα 17 μου όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ασχοληθώ με το τραγούδι, δεν ήμουν έτοιμος. Ούτε και τώρα είμαι έτοιμος δηλαδή φωνητικά αλλά πριν δυο χρόνια δεν είχα μπει σε στούντιο ούτε έγραφα τραγούδια πολλά ούτε δούλευα τόσο πολύ», είπε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Τη μέρα που ξεκίνησα η χροιά μου, η φωνή μου ήταν τελείως ακατέργαστη και θυμάμαι πως είχε γυρίσει η μάνα μου και μου είχε πει πως δεν ξεχωρίζει τη χροιά μου. Εν τέλει σήμερα μου λέει η μάνα μου ότι είχε άδικο. Μου είχε πει ο πατέρας μου, «αν δεν δουλέψεις επί δύο και επί τρία και επί πέντε, μην κάνεις τον κόπο να μπεις στον χώρο του τραγουδιού». Και όντως τον ακούω».

ο Γιώργος Κακοσαίος στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Φωνάρα η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου - Δείτε τους να τραγουδούν μαζί

O Γιάννης Πλούταρχος μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία, έχουν αποκτήσει 5 παιδιά την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεονώρα, την Ελισάβετ και τον Κωνσταντίνο. Από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής τα τρία από τα πέντε παιδιά τους έχουν κληρονομίσει το ταλέντο του πατέρα τους στη μουσική και έχουν υπέροχες φωνές.

Γιάννης Πλούταρχος: Ο μικρότερος γιος του έχει υπέροχη φωνή!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός καλλιτέχνης έχει μοιραστεί στο Instagram βίντεο όπου τραγουδά με τα παιδιά του.

 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top