Γιώργος Κακοσαίος: «Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του πορεία να χαράξει»

Ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδιστής αποκαλύπτεται στο star.gr

Μπορεί να είναι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, ωστόσο, ο Γιώργος Κακοσαίος πατά γερά στα δικά του πόδια και, βασιζόμενος μόνο στις δικές του δυνάμεις, αποδεικνύει πως δεν είναι «Ψέματα» (όπως είναι ο τίτλος του πρώτου του τραγουδιού), το ότι ήρθε για να μείνει!

Γιώργος Κακοσαίος: Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου στο πρώτο του τραγούδι

Άμεσος και «προσγειωμένος», ο ταλαντούχος και γοητευτικός τραγουδιστής μιλά στο star.gr για το δισκογραφικό του ντεμπούτο, τη συμβουλή που του έχει δώσει ο πατέρας του, το διάστημα της καραντίνας και τα μέτρα στήριξης των καλλιτεχνών, αλλά και τη σχέση του με τις θαυμάστριες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏼🎸🎼 #guitar #quarantineover

A post shared by Giorgos Kakosaios (@giorgos_kakosaios) on

Έκανες πρόσφατα το δισκογραφικό σου ντεμπούτο με το «Ψέματα», που κυκλοφορεί από την Panik Records. Μίλησέ μας γι’ αυτό. Με αυτό το τραγούδι ξεκινάει το όνειρο μου και σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Ο δρόμος όμως που έχω μπροστά μου είναι μακρύς... και πολύ δύσκολος.  

Πώς ήταν σαν εμπειρία το γύρισμα του πρώτου σου video clip;

Το απόλαυσα. Το κλίμα με τον κύριο Καπετανίδη και τους συνεργάτες του ήταν εξαιρετικό. Όπως και συνεργασία μου με την Ιφιγένεια!  

Διαβάζεις τα σχόλια που γράφονται στο YouTube για το τραγούδι; Υπήρξε κάποιο που σε ενόχλησε; Ποιο ήταν αυτό;

Διαβάζω τα σχόλια γιατί θέλω να βλέπω την αντίδραση του κόσμου απέναντι στο τραγούδι. Σέβομαι απόλυτα την άποψη του καθένα ξεχωριστά, είτε είναι θετική, είτε αρνητική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎙🎼 #music #singing #purple Photo by @maria_pervolaraki

A post shared by Giorgos Kakosaios (@giorgos_kakosaios) on

Πώς βίωσες το διάστημα της καραντίνας;
Πολύ δημιουργικά και με ψυχραιμία.

 Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες μετά την άρση των περιορισμών στην κυκλοφορία;

Έβγαλα τον σκύλο μου βόλτα...χωρίς να στείλω μήνυμα!  

Με δεδομένο ότι τα live έχουν «παγώσει» λόγω της πανδημίας, πως επηρεάζει έναν καλλιτέχνη και, δη, έναν πρωτοεμφανιζόμενο όπως εσύ;

Σίγουρα είναι μεγάλο πλήγμα για τον καλλιτεχνικό χώρο. Όμως εδώ είμαστε. Με πίστη, αγάπη και υπομονή όλα θα γίνουν όπως πριν. Γενικά είμαι αισιόδοξος.  

 Τι πιστεύεις ότι θα μπορούσε να κάνει η Πολιτεία για να στηρίξει τους καλλιτέχνες και τι οι ίδιοι οι καλλιτέχνες για να στηρίξουν ο ένας τον άλλον;

Ενωμένοι όλοι μαζί οι καλλιτέχνες δεν έχουν να χάσουν και να φοβηθούν τίποτα!  Σίγουρα η Πολιτεία έχει πλάνο για όλους μας. Δεν αγχώνομαι.  

Εκτός από τους καλλιτέχνες, αυτή η κατάσταση επηρεάζει και χιλιάδες άλλους που ασχολούνται άμεσα και έμμεσα με το καλλιτεχνικό κομμάτι. Τι σκέφτεσαι γι’ αυτό;

Δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν όλοι μας είναι υπομονή.    

Πώς σχολιάζεις τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τη στήριξη των καλλιτεχνών που πλήττονται εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού;

Είναι μια αρχή και σίγουρα είναι καλύτερο από το τίποτα. Φαντάζομαι πως ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο θα βοηθήσουν τα μέτρα αυτά. 

  Πόσο «βαρύ» είναι να είσαι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου;

Σίγουρα είναι «βαρύ», αλλά, όπως έχω ξαναπεί, ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του πορεία να χαράξει. Θέλω απλώς να συστηθώ στον κόσμο μέσα από τα τραγούδια μου και τις μουσικές μου.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👨‍👦#aboutlastnight #dromos898 #villagecinemas #renti #giannisploutarxos

A post shared by Giorgos Kakosaios (@giorgos_kakosaios) on

Ποια συμβουλή σου έχει δώσει ο Γιάννης Πλούταρχος ως πατέρας και ως καλλιτέχνης;

Ως πατέρας και καλλιτέχνης μαζί, η συμβουλή που μου δίνει πάντα είναι να αγαπάω αυτό που κάνω. Αν θα τα καταφέρω; Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από μένα.   

 Ποια είναι η σχέση σου με τα social media; Ποιο είναι το πιο περίεργο μήνυμα που έχεις λάβει;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ ενεργός. Μου αρέσει να ανεβάζω καμία φωτογραφία η κανένα story στο Instagram, που και που, αλλά μέχρι εκεί.  

Ποιους καλλιτέχνες έχεις ως πρότυπο και με ποιους θα ήθελες να συνεργαστείς επί σκηνής;

Πρότυπά μου ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Freddie Mercury. Σίγουρα οι καλλιτέχνες που θα ήθελα να συνεργαστώ δεν είναι δυο ή τρεις μόνο. Δεν ξέρω πως θα μου τα φέρει η ζωή και τι συνεργασίες θα κάνω. Αυτό που θα ήθελα σε οποία συνεργασία και να κάνω είναι να υπάρχει καλό κλίμα έτσι ώστε όλοι μας να περνάμε καλά!

Τι κάνει ο Γιώργος Κακοσαίος όταν δεν ασχολείται με το τραγούδι; Περιέγραψέ μου μια τυπική μέρα σου και τι κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο...

Πέρα από τη μουσική και το τραγούδι κάνω τις σπουδές μου σε μια δραματική σχολή σε καθημερινή βάση και έτσι το πρόγραμμα μου είναι γεμάτο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#chalkidiki ☀️🌊🌅🇬🇷 #sunnydays #summer #potidea #thessaloniki

A post shared by Giorgos Kakosaios (@giorgos_kakosaios) on

Φαντάζομαι έχεις ήδη φανατικές θαυμάστριες. Πως επηρεάζει η ενασχόλησή σου με το τραγούδι την προσωπική σου ζωή;

Είναι αρκετά κολακευτικό. Το θέμα είναι να κρατήσεις μια ισορροπία.

Στην τηλεόραση υπάρχουν κάθε σεζόν πολλά talent shows τραγουδιστών. Ποια η γνώμη σου γι’ αυτά; Θα συμμετείχες σε κάποιο;

Είναι σίγουρα μια πολύ καλή ευκαιρία για έναν νέο άνθρωπο να ακουστεί το ταλέντο του και ειδικά για κάποιον που δεν έχει άλλο τρόπο.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια από σήμερα, σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο;

Δε θέλω να βάζω τόσο μακρινούς στόχους γιατί χάνω την καθημερινότητα μου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top