«Έχασα το στέμμα της Σταρ Ελλάς από ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου»

Δείτε την καλλονή που έκανε αυτή την αποκάλυψη

Δείτε όσα εξομολογήθηκε το πρώην μοντέλο στο Happy Day

Για χρόνια υπήρξε μια από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες στο μόντελινγκ, ενώ για λίγο είχε ασχοληθεί και με την παρουσίαση στην τηλεόραση.

Ο λόγος για την Άντζελα Ευρυπίδη που μίλησε στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης, αποκαλύπτοντας πώς το 1998 έχασε το στέμμα της Σταρ Ελλάς λόγω του... Ανδρέα Φουστάνου.

Γιάννης Λυσσανδρόπουλος Άντζελα Ευριπίδη

Η Άντζελα Ευριπίδη με τον σύντροφό της Γιάννη Λυσσανδρόπουλο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έχασα το στέμμα της Σταρ Ελλάς από ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου. Είχα σκηνοφοβία. Μπροστά από τις κάμερες έτρεμα. Ξαφνικά από το άγχος μου δεν μπορούσα να απαντήσω, είχα ένα σεντόνι και το όνομά μου να με ρωτήσουν δε θα απαντούσα. Την ώρα που χτενιζόμασταν μας μοίρασαν κάτι φύλλα του τύπου να έχουμε μία άποψη. Εμένα αυτό με έκανε χειρότερα. Δεν το είδα ποτέ. Μετά από μας τα δίνουν πλέον μια μέρα πριν» είπε.

Ανδρέας Φουστάνος: «Άδικη η κριτική στην Νατάσα Θεοδωρίδου!»

Το μοντέλο μίλησε και για τον σύντροφό της Γιάννη Λυσσανδρόπουλο με τον οποίο συγκατοικεί, κι όπως είπε τη βάζει σιγά σιγά στη διαδικασία για το επόμενο βήμα στη σχέση τους. «Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία γιατί το θέμα του covid το μόνο που δε σε κάνει είναι να σκεφτείς γάμους, παιδιά, βαφτίσια…», δήλωσε.

Όσαν αφορά στα μυστικα της ομορφιάς της αποκάλυψε: «Είμαι 42 ετών. Χρησιμοποιώ μη ενέσιμα. Αντί για μπότοξ κάνω βελονισμό».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top