Ο πρίγκιπας Χάρι έπιασε την πρώτη του δουλειά!

Γίνεται... παιδί του λαού!

Οι αντιδράσεις για τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Ο πρίγκιπας Χάρικαι η Μέγκαν Μαρκλκάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους μακριά από το παλάτι, τα καθήκοντά τους αλλά και τα εισοδήματα της βασιλικής οικογένειας. 

Πρίγκιπας William: Απαντά σε Harry - Meghan για τον «ρατσισμό στο Παλάτι»

Η απόφαση να εγκαταλείψει το Λονδίνο έφερε και νέα δεδομένα και έτσι ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται για μια νέα καριέρα. Θα είναι επικεφαλής της εταιρείας BetterUp Inc. Πρόκειται για μια startup διαδικτυακή εταιρεία καθοδήγησης και ψυχικής υγείας.

Πρίγκιπας Harry: «Ο θάνατος της μητέρας μου μού άφησε ένα τεράστιο κενό!»

«Σκοπεύω να συμβάλλω στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Η καθοδήγηση παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια γενικότερα καλύτερη ζωή», δήλωσε ο Harry στην εφημερίδα Wall Street Journal σχετικά με την πρώτη του δουλειά.

Πρίγκιπας Χάρι: «Το Λονδίνο κατέστρεφε την ψυχική μου υγεία»

Ο πρίγκιπας είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι σχεδιάζει να ασχοληθεί με θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία. Μάλιστα, αναμένεται να συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων αποφάσεων στρατηγικής ανάπτυξης νέων προϊόντων, φιλανθρωπικές συνεισφορές, και να υποστηρίξει δημόσια θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία.

Από την άλλη πλευρά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BetterUp Alexi Robichaux αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τη σύμβαση εργασίας του Harry ή τον τρόπο πληρωμής του, σύμφωνα με τη WSJ.

Τα έσοδα Χάρι - Μέγκαν μετά το Megxit

Οι δυο τους έχουν υπογράψει ιδιαίτερα προσοδοφόρες συμφωνίες με το Netflix, αλλά και με το Spotify, από τη στιγμή που ανακοίνωσαν πως παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα..

Μάλιστα, στην πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Όπρα πως θα έκανε ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να προσφέρει τα πάντα στην οικογένειά του.

χάρι δουλειά

Στιγμιότυπο των Χάρι - Μέγκαν στη συνέντευξη στην Όπρα

Μέγκαν: Οι τάσεις αυτοκτονίας, ο καβγάς με την Κέιτ Μίντλετον και η Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε πως μετά το Megxit, ο Κάρολος έκοψε οποιαδήποτε χρηματική βοήθεια προς εκείνον και την οικογένειά του και ξεκίνησε τη νέα του ζωή στις ΗΠΑ βασιζόμενος σε χρήματα που διέθετε από τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο λόγος για ποσό ύψους 10 εκατ. δολαρίων. Σε αντίθεση δε με τα δημοσιεύματα του Τύπου, εκπρόσωπος του πρώην Δούκα επιβεβαίωσε ότι δεν επωφελήθηκε καθόλου από την περιουσία των σχεδόν 100 εκατ. δολαρίων (70 εκατ. στερλινών) που άφησε η προγιαγιά του.

Meghan-Diana: Οι δύο γυναίκες που τόλμησαν να τα «βάλουν» με το Μπάκιγχαμ
 

Η Μέγκαν Μαρκλ, από τη μεριά της, συνεισέφερε στην οικογένειά της με τον πρίγκιπα Χάρι κατά περίπου 2 εκατ. δολάρια από τα φορολογηθέντα έσοδα που αποκόμισε από τη δουλειά της ως ηθοποιός σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, και κυρίως από τη συμμετοχή της στη νομική σειρά "Suits”.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top