Πρίγκιπας Harry: «Ο θάνατος της μητέρας μου μού άφησε ένα τεράστιο κενό!»

Ο πόνος που ένιωσε όταν «έφυγε» η πριγκίπισσα Νταϊάνα 

Οι αντιδράσεις για τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Στο νέο βιβλίο με τίτλο Hospital by the hill (Το νοσοκομείο στον λόφο) του Chris Connaughton, ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει τα συναισθήματά του όταν πριν από σχεδόν 24 χρόνια «έχασε» τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα

Πρίγκιπας Harry: Μίλησε με William και Κάρολο μετά τη συνέντευξη στην Όπρα

Harry – Meghan: Έγιναν αντιπαθητικοί στη Βρετανία μετά τη συνέντευξή τους

Η συγκεκριμένη έκδοση αφορά τα παιδιά των υγειονομικών που έχασαν τους γονείς τους ενώ έδιναν μάχη στην πρώτη γραμμή κατά του κορωνοϊού. Περιγράφει την ιστορία ενός παιδιού που η μητέρα του εργαζόταν σε νοσοκομείο κι έχασε τη ζωή της εν μέσω της πανδημίας, με τον πολυσυζητημένο πρίγκιπα να διηγείται τα δικά του συναισθήματα στο εισαγωγικό κείμενο.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ Πρίγκιπας Χάρι

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι στην κηδεία της μητέρας τους στις 04 Σεπτεμβρίου 1997 στο Λονδίνο /Φωτογραφία AP Images

Σε αυτό μοιράζεται τον πόνο που του προκάλεσε ο αναπάντεχος θάνατος της μητέρας του, Νταϊάνα Σπένσερ το 1997, όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών.

Πρίγκιπας Harry: Στην Αγγλία για να «αποχαιρετίσει» τον παππού του;

Βαρύ πένθος για τον πρίγκιπα Harry

«Αν διαβάζεις αυτό το βιβλίο, είναι επειδή έχεις χάσει τον γονιό σου ή κάποιον αγαπημένο σου κι ενώ επιθυμώ να είχα τη δύναμη να σε αγκαλιάσω αμέσως τώρα, ελπίζω αυτή η ιστορία να μπορέσει να σε παρηγορήσει γνωρίζοντας πως δεν είσαι μόνος. Όταν ήμουν νεαρό αγόρι έχασα τη μαμά μου. Εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να το πιστέψω ή να το αποδεχθώ κι αυτό άφησε ένα τεράστιο κενό μέσα μου. Ξέρω πώς νιώθεις και θέλω να σε διαβεβαιώσω πως με τον καιρό αυτό το κενό θα γεμίσει με πολλή αγάπη και υποστήριξη», περιγράφει ο Χάρι που εδώ και μερικούς μήνες απαρνήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους. 

Όπως επεσήμανε, μπορεί τα αγαπημένα σας πρόσωπα να «φεύγουν», αλλά «πάντα θα είναι μαζί σας και πάντα θα τους κουβαλάτε μέσα σας». Αυτό κάνει τόσο ο ίδιος, όσο κι ο μεγάλος του αδερφός, πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα Πρίγκιπας Χάρι

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα δίνει νερό στον Χάρι σε εκδήλωση τον Μάιο του 1995 /Φωτογραφία AP Images

Meghan-Diana: Οι δύο γυναίκες που τόλμησαν να τα «βάλουν» με το Μπάκιγχαμ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 10 πράγματα που δε γνώριζες για εκείνη!

Το βιβλίο θα δίνεται δωρεάν στους νέους που έχασαν τους γονείς τους εν μέσω της πανδημίας την Τρίτη 23 Μαρτίου, την Εθνική Ημέρα Μνήμης έναν χρόνο μετά την έναρξη του lockdown στη Βρετανία.

Η ανάρτηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ για την Ημέρα της Μητέρας στις 14 Μαρτίου

Η ανάρτηση του Ουίλιαμ για τη Γιορτή της Μητέρας

Στις 14 Μαρτίου το Ηνωμένο Βασίλειο γιόρτασε τη Γιορτή της Μητέρας. Ο επίσημος λογαριασμός του Πρίγκιπα Ουίλιαμ έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στέλνοντας ευχές σε όλες τις μητέρες.

Η συγκεκριμένη γιορτή φυσικά και δεν μπορούσε να μη συγκινήσει τον Πρίγκιπα μιας και η δική του μητέρα χάθηκε τόσο άδικα πριν από χρόνια, όπως βλέπουμε και στην κάρτα που ζωγράφισαν τα τρία του παιδιά για την αδικοχαμένη γιαγιά τους.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top