Μαγγίρα για Δόξα: «Δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο για να κρίνουμε!»

Έχει υπάρξει η ίδια θύμα παρενόχλησης;

Όσα είχε πει η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη

Τον είδαμε μόνο στο πρώτο σόου του YFSF All Star, αφού η καταγγελία της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση, έθεσε τον Κώστα Δόξα εκτός του τηλεοπτικού προγράμματος.

Δόξας-Δεληθανάση: Ένας κεραυνοβόλος έρωτας που κατέληξε στα δικαστήρια

Δεληθανάση για Δόξα: «Έχω μηνύματα που παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου»

Η Μπέττυ Μαγγίρα που συμμετέχει στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, σχολίασε το συγκεκριμένο γεγονός μιλώντας στο περιοδικό «Τηλέραμα».

Μπέττυ Μαγγίρα

H Μπέττυ Μαγγίρα πρόσφατα υποδύθηκε την Άντζυ Σαμίου στο YFSF All Star

«Είναι κάτι πολύ στενάχωρο κατ’ αρχάς. Είμαι υπέρμαχος της αλήθειας, μου αρέσει να βγαίνει στο φως. Θεωρώ όμως ότι εμείς δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο για να δικάσουμε και να κρίνουμε τους ανθρώπους. Γι’ αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια κι εκεί όλοι έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Πρέπει να ακούγονται όλες οι πλευρές κι από εκεί και πέρα να βγαίνουν οι αποφάσεις», απάντησε η γνωστή ηθοποιός και performer.

Μπέττυ Μαγγίρα: Έστειλε την Άντζελα και τη Στανίση στη Γιουροβίζιον!

Μπέττυ Μαγγίρα: Ποζάρει με μπικίνι ξαπλωμένη στην παραλία

Έχει πέσει η ίδια θύμα κάποιας… περίεργης συμπεριφοράς όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο; «Δε μου έχουν τύχει ακραία περιστατικά, να ξεπεράσει κανείς τα όρια, να μου την "πέσει”, να με εκβιάσει, να μου ασκήσει σωματική ή λεκτική βία. Σε πρόβες, τώρα, λίγο να θυμώσει κάποιος, να πει μια κουβέντα παραπάνω λόγω κούρασης, αυτά δεν τα λαμβάνω υπόψη μου. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να απάντησα κι εγώ λίγο απότομα», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top