Κουτσόπουλος: Οι στίχοι στο Twitter και η χιουμοριστική απάντηση της Γαρμπή

Το... μπέρδεμα με το «άσπρο ή μαύρο» στο MasterChef 5

Δείτε το στιγμιότυπο από το χθεσινό (15/03) στο MasterChef 5

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο MasterChef 5 και οι 16 διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε άσπρο και μαύρο Mystery Box, δηλαδή σε μια γλυκιά και αλμυρή παρασκευή.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, η Μαργαρίτα άρχισε να χορεύει και ο Σωτήρης Κοντιζάς αναρωτήθηκε ποιο ήταν το τραγούδι. Σε αυτό το σημείο υπήρξε ένα μπλέξιμο, καθώς άλλοι κατάλαβαν το «Άσπρο -μαύρο» που έχει ερμηνεύσει η Αλέξια και άλλοι το «Άσπρο ή μαύρο» που έχει ερμηνεύσει η Καίτη Γαρμπή και στο οποίο αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο γνωστός σεφ έγραψε τους στίχους και οι χρήστες του twitter τον διόρθωσαν λέγοντας πως το εν λόγω τραγούδι το έχει ερμηνεύσει η Αλέξια και όχι η Καίτη Γαρμπή.

«Άσπρο ή μαύρο, ή φεύγεις ή μένεις εδώ, μην το μπερδεύεις, η αγάπη είναι για δυο. Άσπρο ή μαύρο, για μένα γίνε τρελός, κι ό,τι προκύψει, στα ύψη ο πυρετός…. (ακούς εκεί… Δε το έχει πει η Γαρμπή… Σας παρακαλώ πολύ…)», έγραψε ο «θείος Λεωνίδας.»

Σειρά είχε η Καίτη Γαρμπή, η οποία σχολίασε με χιούμορ: «Μάστερ Σεφ μου τώρα μου επιβεβαιώσατε πως έχετε Αυτό Το Κάτι!».


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε μία δεύτερη απολαυστική απάντηση: «Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου… Και βγαίνουν οι αδυναμίες μου… Την αγάπη μου στον κ. Σχοινα.»


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top