Έρωτας με διαφορά: Τι αποκαλύπτει η «μαμά της Ζέτας» για τη σειρά!

Διαβάστε τη συνέντευξη της Ντίνας Μιχαηλίδου στο «MYtv»

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Πέμπτης 11/3 στις 21:00 στο Star

Η Ντίνα Μιχαηλίδου μετράει πολλά χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και ξεχωρίζει σε κάθε δουλειά της. Κάτι παρεμφερές συμβαίνει και φέτος με την αισθηματική κομεντί του Star «Έρωτας με διαφορά», όπου υποδύεται τη Μάρω. 

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Έρωτας με διαφορά»

Η ίδια μίλησε στο «MYtv» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο για την ανταπόκριση που έχει η σειρά και μας αποκαλύπτει κάποιες από τις εξελίξεις.

«Η πρόταση μου έγινε από τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πανταζούδη, με τον οποίο συνεργάστηκα πριν από δυο χρόνια στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1. Ήξερα την ποιότητα της δουλειάς του και δέχτηκα με χαρά την πρόσκλησή του. Άλλωστε, το όνομα του σκηνοθέτη συνοδευόταν και από άλλες εγγυήσεις, όπως το γραφείο παραγωγής, που είναι η Tanweer και η Blonde, που θα έκανε την εκτέλεση παραγωγής, τα ονόματα των σεναριογράφων, του κύριου Ρίσβα και της κυρίας Σακαλή, και φυσικά το ότι το όλο εγχείρημα θα στέγαζε ένα από τα πιο ισχυρά κανάλια, το Star» είπε η ηθοποιός.

 

«Έρωτας με διαφορά»: Ο Γιάννης Σίντος αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά!

Για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η σειρά, η ηθοποιός είπε: «Αυτή η δουλειά έχει τόσο κέφι, υγεία και γοητεία, που ήμουν σίγουρη ότι θα κέρδιζε τον κόσμο αμέσως. Ο κόσμος έχει ανάγκη να ταυτιστεί με ό,τι του θυμίζει χαρά, με ό,τι του λείπει, δηλαδή έρωτα, αγκαλιές, πάθος, καθημερινές έγνοιες ή εντάσεις. Με μία κανονικότητα που κάποτε ήταν δεδομένη, αλλά τώρα χάνεται σιγά σιγά. Επίσης, η σειρά φιλοξενεί ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τη Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, περιστοιχισμένο από εντυπωσιακές τηλεοπτικές παρουσίες».

Η συνέντευξη του Βασίλη Μίχα στο Star.gr: «Μου έχει συμβεί να έχω σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα!»

Ντίνα Μιχαηλίδου

Ντίνα Μιχαηλίδου

Η συνέντευξη της Φαίης Ξυλά στο star.gr: «Είμαι ανοιχτή στον έρωτα όποτε κι αν έρθει!»
 

Όσο για τον ρόλο της τον περιέγραψε ως εξής: «Η Μάρω είναι ένας άνθρωπος που όλοι θα θέλαμε στη ζωή μας, δίπλα μας. Είτε σαν σύζυγο, είτε σαν μητέρα, είτε σαν γιαγιά ή πεθερά. Είναι σταθερή στα συναισθήματά της, αφοσιωμένη σε όσους αγαπάει, με αρχές και χαρακτήρα. Πάνω απ’ όλα, είναι δίκαιη, κάτι που θα φανεί πολύ σημαντικό στην πορεία της ιστορίας».

Δείτε το προηγούμενο επεισόδιο της σειράς

Στη σειρά η Μάρω (Ντίνα Μιχαηλίδου) είναι η πεθερά της Ζέτας και το στήριγμά της στο μεγάλωμα των παιδιών, από τη μέρα που τους εγκατέλειψε ο γιος της. Μένει στο ισόγειο του σπιτιού και επειδή είναι μόλις εξηντατριών ετών, διοχετεύει την ενέργειά της στο ράψιμο των μεσαιωνικών ρούχων, που φοράει η μεγάλη της εγγονή, η Μαριάννα. Παράλληλα, αγοράζει διαδικτυακά και μεταπουλάει πήλινους νάνους, που διακοσμούν κήπους και αυλές. Όπως είναι φυσικό, η αντίδραση της στην αποκάλυψη της σχέσης της Ζέτας με τον Κωστή τη βρίσκει αντίθετη και κάνει ό,τι μπορεί για να επαναφέρει την οικογενειακή τάξη, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή και ο γιος της θα επιστρέψει στο σπίτι του. Φυσικά, ούτε οι εγγονές της βλέπουν με καλό μάτι τον ερχομό του Κωστή στη ζωή της μητέρας τους. 

Την Πέμπτη 11/3, μη χάσετε το νέο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας με διαφορά», στις 21.00 στο Star

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top