Χριστίνα Μπόμπα: Μόνο η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει! Πόσα κιλά έχει πάρει;

Προσέχει... διπλά τη διατροφή της μέχρι να έρθουν τα δίδυμα στον κόσμο

Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα και περιμένει με ανυπομονησία να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της. 

Χριστίνα Μπόμπα: 6 Μηνών έγκυος

Δείτε πώς ήταν η Χριστίνα Μπόμπα 14 χρόνια πριν!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο ολόσωμες φωτογραφίες, δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της. Όπως έγραψε η ίδια σήμερα δε γιορτάζει μόνο εκείνη αλλά και οι κόρες της που θα φέρει στον κόσμο σε λίγους μήνες.

Χριστίνα Μπόμπα: Όσα είπε για τις αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος

«Τρεις γυναίκες σε μια… και σήμερα γιορτάζουμε τριπλά! Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στις γυναίκες του μέλλοντος που έρχονται να κάνουν τον κόσμο μας ακόμα καλύτερο! Είμαι πολύ περήφανη και συγκινημένη που θα μεγαλώσουμε δυο από αυτές», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Χριστίνα μετά από μια μικρή περιπέτεια υγείας που είχε εξαιτίας κάποιων έντονων κολικών πόνων που την οδήγησαν στο νοσοκομείο έχει επιστρέψει στο σπίτι της και ξεκουράζεται. Σχεδόν καθημερινά ανεβάζει στο Instagram το τι κάνει μέσα στο σπίτι και μάλιστα σε παλαιότερο story αποκάλυψε ότι μέχρι στιγμής έχει πάρει 6 κιλά.

Πόσα κιλά έχει πάρει η Μπόμπα

 


Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top