Χριστίνα Μπόμπα: Όσα είπε για τις αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος

Εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που πέρασαν με τον Σάκη Τανιμανίδη

Μένει σπίτι και αναρρώνει η μέλλουσα μαμά

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, μέσα στη δύσκολη περίοδο που όλοι μας βιώνουμε λόγω της πανδημίας, έχουν λόγο να χαμογελούν και αυτός δεν είναι άλλος από τα δίδυμα παιδάκια τους που σε τρεις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους.

Το γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα στις αρχές Δεκέμβρη και έκτοτε η όμορφη εγκυμονούσα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της τη νέα της καθημερινότητα.

μπομπα σακης

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης τη στιγμή που έμαθαν το φύλλο των μωρών τους

Μάλιστα, πρόσφατα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της και χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές στο νοσοκομείο, όμως πλέον είναι καλά και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τα μωράκια της.

Μπόμπα: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο - Όσα είπε για το πρόβλημα υγείας

Τόσο η influencer όσο και ο παρουσιαστής, κάθε φορά που μιλούν για τα αγέννητα μωρά τους συγκινούνται, μιας και πέρασαν πολλές δυσκολίες μέχρι να μείνει έγκυος η Χριστίνα.

Μπόμπα: Τα κιλά που έχει πάρει στον 6ο μήνα της κύησης και οι λιγούρες

Στο τελευταίο της Q&A στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα, με αφορμή την ερώτηση μίας follower της, αποφάσισε να εξομολογηθεί για πρώτη φορά τις δυσκολίες που πέρασαν με τον αγαπημένο της:

μπομπα έγκυος

«Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε. Όταν έρθει τα ξεχνάς όλα και χαίρεσαι το πιο πολύτιμο δώρο. Στέλνουμε από καρδιάς τις ευχές μας σε όλους σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η ίδια παραδέχθηκε ότι δεν έχει άγχος για τον ερχομό των μωρών της και απολαμβάνει αυτή την τρυφερή περίοδο. Όσον αφορά στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης, αποκάλυψε ότι ταλαιπωρούταν πολύ από ναυτίες στον δεύτερο μήνα, όμως πλέον (στον 6ο) είναι καλύτερα.  Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διατροφή της, η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε ότι προσπαθεί να τρέφεται υγιεινά, αλλά κάποιες φορές, έχει λιγούρες και δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά.

μπομπα σακης μωρα δίδυμα

χριστίνα μπομπα

μπομπα τανιμανίδης μωρά

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top