Άλεξ Παναγή: «Κακοποιήθηκα από ηθοποιό όταν ήμουν 10 ετών»

Το απίστευτο περιστατικό που περιέραψε ο Κύπριος καλλιτέχνης

Σοκαριστικά ήταν τα όσα αποκάλυψε ο Άλεξ Παναγή σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη. Ο γνωστός καλλιτέχνης εξομολογήθηκε ότι κακοποιήθηκε μέσα σε καμαρίνι ηθοποιού μόλις στα 10 του χρόνια.

Γνωστός καλλιτέχνης αποκαλύπτει: «Έμαθα ότι είχα πέσει θύμα βιασμού»

Συγκεριμένα ο vocal coach του «Your Faces Sounds Familiar», ανέφερε μεταξύ άλλων στον Alpha Κύπρου: «Έπαιζα στην παράσταση, όταν είχε τελειώσει το δικό μου μέρος, με κάλεσε στο καμαρίνι του, πήγα, φορούσε μόνο το εσώρουχο του, με έβαλε να του κάνω μασάζ, μετά έσπρωξε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα, με έβαλε να του κάνω κι εκεί μασάζ και όταν πήγε να με τραβήξει κοντά του απλά έφυγα, δηλαδή σαν ζαρκάδι την έκανα προς την πόρτα, έκλεισα την πόρτα, κατέβηκα κάτω, τρομοκρατήθηκα».

Νίκος Ορφανός: «Άρχισε να με βρίζει. Χρησιμοποίησε χυδαίες εκφράσεις»

Στη συνέχεια τόνισε πως δεν το είπε σε κανέναν, γιατί αισθανόταν ντροπή και συμπλήωσε πως είναι διατεθειμένος να καταθέσει, ως μάρτυρας, καθώς το ίδιο πρόσωπο έχει συμπεριφερθεί ανάλογα και σε άλλο παιδί.

«Μου είπε να μην το πω σε κανέναν και θα είναι το δικό μας μυστικό” είπε στην κάμερα ο Άλεξ Παναγή, ο οποίος συμπλήρωσε πως σήμερα αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι γύρω στα 75», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top