Διάσημο ζευγάρι της showbiz υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης

Πριν ένα μήνα έγιναν γονείς

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το party υπερπαραγωγή που ετοίμασαν στην Όλγα Φαρμάκη η αδερφή και ο σύντροφός της όταν βγήκε από το μαιευτήριο

Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της, Σταύρος Μαντόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Parapolitika».

Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας πριν από έναν μήνα στις 27 Ιανουαρίου έγιναν γονείς και θέλησαν μ’ αυτό τον τρόπο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Το ζευγάρι πριν δύο χρόνια στο Ζάππειο Μέγαρο

Η Όλγα Φαρμάκη μάλιστα σε συνέντευξή της είχε παραδεχθεί πως ο επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπός της κάτι που το αισθάνθηκε από την πρώτη στιγμή που τον είδε.

Όλγα Φαρμάκη: H τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

«Του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη με ένα τηλεφώνημα. Εγώ το έμαθα όταν ήμουν στο γραφείο. Το θέλαμε και κάναμε προσπάθειες, δηλαδή μετρούσαμε τις μέρες, ρωτούσαμε και φίλους που έχουν κάνει παιδάκια να μας πουν tips. Όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος, ξετρελάθηκα!

Όλγα Φαρμάκη: Επέστρεψε από το μαιευτήριο και την περίμενε μία έκπληξη

Ήταν ό,τι ήθελα πιο πολύ» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κόρη τους που ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία τους θα πάρει το όνομα, Μαριέττα. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top