Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης- ΣΕΗ: Κύμα συμπαράστασης για τον ηθοποιό

«Μπορεί να έγινε ένα μικρό φάουλ» δηλώνει ο Μπιμπίλας

Το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου ειδήσεων του Star για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στις 23/2/2021

Με μια ανοιχτή επιστολή προς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, χθες, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, εξέφρασε δημόσια τη λύπη και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι στοχοποιήθηκε, όπως αναφέρει ο ίδιος, με φόντο την πολύκροτη υπόθεση Λιγνάδη.

Μαρκουλάκης στο ΣΕΗ: «Προσβλήθηκα και λυπήθηκα βαθύτατα»

«Έχω υπάρξει φίλος και στενός συνεργάτης με παραπάνω από ένα από τα πρόσωπα που καταγγέλλονται. Οι πράξεις σεξουαλικού χαρακτήρα γίνονται εν κρυπτώ... Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ποτέ στη δική μου βάρδια που λένε, μπροστά μου δεν έχει συμβεί ένα περιστατικό τέτοιας παρενόχλησης ή βίας». Στις δηλώσεις αυτές του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη την περασμένη Παρασκευή, το ΣΕΗ «είδε» προσπάθεια συγκάλυψης, από πλευράς του ηθοποιού, όσον αφορά την υπόθεση Λιγνάδη. 

«Γίναμε μάρτυρες μιας επικοινωνιακής ομοβροντίας: ηθοποιός και σκηνοθέτης με άμεση πρόσβαση στον Πρωθυπουργό παρουσιάστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή από όπου ξεκίνησε το κύμα των επώνυμων καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου» ανέφερε το σωματείο σε ανακοίνωσή του. 

Κ. Μαρκουλάκης: «Η στάση των θυμάτων χρειάστηκε μεγάλη γενναιότητα»

Μαρκουλάκης: «Με κρεμάσατε στα μανταλάκια»

Η ανακοίνωση προκάλεσε  την αντίδραση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, ο οποίος με μια ανοιχτή επιστολή δήλωσε: «Προσβλήθηκα και λυπήθηκα βαθύτατα. Προσβλήθηκα, επειδή στην ανακοίνωση, χωρίς να με κατονομάζετε, με φωτογραφίζετε και με στοχοποιείτε, υπονοώντας ότι, με τηλεοπτική μου εμφάνιση, συμμετείχα σε συντονισμένη προσπάθεια, στα όρια της συνωμοσίας, συγκάλυψης συγκεκριμένων απεχθών εγκλημάτων και προσώπων, χωρίς φυσικά να ισχύει ή να έχετε την παραμικρή απόδειξη. Προτιμήσατε να με στοχοποιήσετε, να με «κρεμάσετε στα μανταλάκια», αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό στην τιμή, την υπόληψή μου, ακόμα και στην προσωπική ζωή μου ως πατέρα ενός 15χρονου ανήλικου αγοριού». 

«Λύγισε» ο Μαρκουλάκης: Η φιλία του με καταγγελλόμενους και οι κατάρες

«Δεν έχω εγώ ή άνθρωπος από το περιβάλλον μου ...δεν έχω συμμετάσχει ούτε στο παραμικρό σε καμία προσπάθεια συγκάλυψης, δεν έχω λόγο να το κάνω», είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». 

Κύμα συμπαράστασης ηθοποιών στον Μαρκουλάκη

Στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού, η πρώην σύζυγός του Έρση Ξενάκη, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram γράφοντας: «Πάντα περήφανη για σένα». 

Δημόσια τον υποστήριξε και ο Μάριος Αθανασίου: «Οφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να ανασκευάσει την ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Μαρκουλάκη. Είναι ατόπημα και εκθέτει χωρίς λόγο. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιων κρίσεων, έχουμε ανάγκη δικαιοσύνης και κάθαρσης» 

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας, Πρόεδρος του ΣΕΗ, δήλωσε: «Μπορεί να έγινε και ένα μικρό φάουλ στην τετρασέλιδη ανακοίνωσή μας. Τον καλώ να έρθει στο Σωματείο, να μιλήσουμε και να συναποφασίσουμε μερικά πράγματα, γιατί είμαι υπέρ της φιλικής διάθεσής όλων των πραγμάτων». 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top