Όσα αποκάλυψε ο Πώρος για τη σχέση του γιου του με την κόρη της Κλουμ

«Δεν είναι τώρα αυτή η σχέση, είναι μαζί 1,5 χρόνο»

Όσα είπε ο Σπύρος Πώρος για τον γιο του Άρη στην πρωινή εκπομπή

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Λένι, η 16χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ, είναι φουλ ερωτευμένη με τον γιο του Έλληνα φωτογράφου Σπύρου Πώρου, Άρη Ρασέφσκι Πώρος

Ο γιος του Σπύρου Πώρου είναι ζευγάρι με την κόρη της Heidi Klum!

Καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Πάμε Δαναή!», ο γνωστός φωτογράφος και πρώην μοντέλο, ρωτήθηκε για τη σχέση του γιου του με την κόρη του top model. 

Το φιλί του Άρη στη Λένι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου /Φωτογραφία Instagram

Σπύρος Πώρος: Νοσηλευόταν με κορωνοϊό και βγήκε νωρίτερα με δική του ευθύνη

Βαρύ πένθος για τον γνωστό φωτογράφο Σπύρο Πώρο

«Ότι θα έφτανα να μιλήσω για τον γιο μου και για τη συμπεθέρα μου φαίνεται απίστευτο. Δεν είναι τώρα αυτή η σχέση, είναι μαζί 1,5 χρόνο αλλά, όπως ξέρετε, ακολουθεί λίγο τη δική μου συμβουλή, που δεν πιστεύω ότι η προσωπική ζωή πρέπει να προβάλλεται. Τώρα έτυχε και τους ανακαλύψανε. Αυτό που τον ρώτησα είναι, αν είναι καλά και αν είναι ευτυχισμένος, δεν πιστεύω ότι είναι καλό ένα παιδί να γίνεται γνωστό για κάτι τέτοιο, είναι επικίνδυνο για ένα παιδί 18 χρονών, αν δε γίνεται γνωστό μέσα από τη δουλειά του, γιατί με αυτό ασχολούνται σε όλο τον κόσμο. Mε παίρνουν τηλέφωνο κι από την Αμερική και τη Γερμανία για αυτό… Ο Άρης παίζει ice hockey. Ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πώρος.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top