Σπύρος Πώρος: Νοσηλευόταν με κορωνοϊό και βγήκε νωρίτερα με δική του ευθύνη

«Αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει ο κορωνοϊός είναι βλάκες!»

Ήταν ένας από τα «επώνυμα» κρούσματα του κορωνοϊού. Μάλιστα, ο Σπύρος Πώρος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μια εβδομάδα

Στο νοσοκομείο ο Σπύρος Πώρος- Τι είπε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Ο γνωστός φωτογράφος είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Κύπρο για δουλειά με αρνητικό τεστ, ωστόσο μετά από λίγες μέρες ένιωσε αδιαθεσία κι ανέβασε πυρετό, με αποτέλεσμα να μπει στο νοσοκομείο.

Ο φωτογράφος με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο στην παρουσίαση του βιβλίου του /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, βγήκε νωρίτερα από το «Σωτηρία» με δική του ευθύνη.

«Πέρασα τον κορωνοϊό, αυτό που θα περάσουν όλοι αργά ή γρήγορα. Έκανα το τεστ για να πάω στην Κύπρο και βγήκε αρνητικό. Μετά άρχισαν τα συμπτώματα… Επιδεινώθηκε ο πυρετός όταν έφτασα Ελλάδα, άρχισαν να πονάνε οι πνεύμονές μου και τότε θεώρησα σκόπιμο να πάω στο νοσοκομείο. Κάθισα μια βδομάδα και έφυγα, γιατί ήταν ψυχολογικό το θέμα… Έφυγα δυο μέρες νωρίτερα, ήταν δύσκολο να είσαι μόνος σου» είπε αρχικά.  

Ο Σπύρος Πώρος διαγνώστηκε με κορωνοϊό

«Είμαι ευγνώμων που το πέρασα στην Ελλάδα και σε ελληνικό νοσοκομείο, με Έλληνες γιατρούς. Από τη πρώτη στιγμή που το έμαθα βγήκα και το είπα. Δε φοβάμαι, δεν είναι ευχάριστο να το περάσεις. Πρόσεχα όσο μπορώ. Αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει είναι βλάκες», συμπλήρωσε ο γνωστός φωτογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top