Στο νοσοκομείο ο Σπύρος Πώρος- Τι είπε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Τα συμπτώματα που ταλαιπωρούν τον γνωστό φωτογράφο

Το μεσημέρι της Κυριακής (01/11), ο Σπύρος Πώρος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο Facebook ανέφερε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Σπύρος Πώρος διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Το πρωί της Δευτέρας, έγινε γνωστό ότι ο γνωστός φωτογράφος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία», αφού ταλαιπωρείται από πυρετό και βήχα.

«Είμαι στο Σωτηρία και θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Πραγματικά έχουμε πάρα πολύ καλό προσωπικό. Κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Πραγματικά, σε ολόκληρο τον κόσμο δε φέρονται έτσι όπως φέρονται στην Ελλάδα οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό», είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» θέλοντας να ευχαριστήσει τους γιατρούς, αλλά και τους νοσηλευτές.

 «Ο κορωνοϊός είναι μία βαριά γρίπη. Ο καθένας την περνάει διαφορετικά. Η μάστιγα του κόσμου είναι η φτώχια, όχι ο ιός. Οι γιατροί για να αποφύγουμε την πνευμονία με κράτησαν μέσα», δήλωσε στη συνέχεια.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι είχε υποβληθεί και σε άλλα δύο τεστ όταν άρχισε να έχει συμπτώματα και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

«Πήγα στο εξωτερικό γιατί στήνω κάποια δουλειά στην Κύπρο και έκανα το rapid τεστ που βγήκε αρνητικό. Εγώ είχα κάποιες ενοχλήσεις. Πιστεύω ότι είχα κολλήσει εδώ, όχι στην Κύπρο. Το rapid τεστ πάντως έδειξε αρνητικό. Μετά από τρεις μέρες όταν επέστρεψα στην Ελλάδα στο αεροδρόμιο με έπιασε ρίγη. Μετά έκανα το μοριακό τεστ και βγήκε θετικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top