Αγανάκτησε η Μαρία Μπακοδήμου - Τρεις μέρες χωρίς ρεύμα

«Τα σπίτια μας είναι πια πιο κρύα από τα ψυγεία μας»

Βίντεο για τις καταστροφές της «Μήδειας» στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας - Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star 18/2

Η επέλαση της «Μήδειας» έφερε πολλά προβλήματα στην Αττική και κυρίως, στα Βόρεια Προάστια. Χιλιάδες σπίτια έχουν μείνει επί τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα και χωρίς ελπίδα, καθώς είναι πάρα πολλά τα δέντρα που έχουν πέσει και μαζί τους έχουν παρασύρει τα καλώδια της ΔΕΗ.

Διακοπές ρεύματος: Παραμένει το πρόβλημα σε επτά περιοχές

Η Μαρία Μπακοδήμου και η οικογένειά της, είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, καθώς μένει στην Εκάλη και δεν έχει ρεύμα στο σπίτι της εδώ και τρεις ημέρες.

Η Μαρία Μπακοδήμου φωτογραφίζει τον γιο της, Νικήτα στα χιόνια

Δείτε την αγανακτισμένη ανάρτησή της στο Instagram:

μπακοδήμου ρεύμα μήδεια εκαλη

μπακοδήμου εκαλη μήδεια καταστροφές

μπακοδήμου μήδεια χιόνι ρεύμα σπίτια

«Είμαι κι εγώ από αυτούς στα βόρεια. Από την αρχή της “Μήδειας” το σπίτι μου δεν έχει ρεύμα. Είναι τόσο λογικό να μην μπορούν να διορθώσουν τις βλάβες εδώ και τόσες μέρες; Θέλω πολύ να δείξω κατανόηση. Αλλά… Κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορεί να αφήνεις χωρίς ρεύμα για τόσο διάστημα τόσα σπίτια που κάποια ενδεχομένως να έχουν και κάποιον ασθενή που να χρειάζεται το ρεύμα για υποστήριξη οξυγόνου π.χ. Τα σπίτια μας είναι πια πιο κρύα από τα ψυγεία μας. Επικοινωνία δεν υπάρχει και κάθε μέρα ακούμε ότι μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί. Ζεστό νερό ούτε στα όνειρα. Και σκέφτομαι ότι η μόνη λύση για να ζήσουμε καλά σε αυτή την όμορφη χώρα, είναι να γίνουμε ανεξάρτητοι. Να έχουμε γεννήτρια, να έχουμε γεώτρηση, να έχουμε σεκιούριτι, ιδιωτική ασφάλιση. Και μετά σκέφτομαι ότι αν τα καλύψουμε όλα μόνοι μας το κράτος τι θα κάνει; Ήρεμα ρωτάω #Μήδεια».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top